Kahvilavapaaehtoisia | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kahvilavapaaehtoisia

Reilun kaupan puolesta Repu ry pitää kahvilaa Pax-festivaaleilla  3.-4.7. Helsingin Alppipuistossa (www.rauhanpuolustajat.fi/pax).  Haemme nyt kahvilaan joukkoa vapaaehtoisia, joten otathan pikaisesti  yhteyttä, mikäli haluat tulla mukaan talkootöihin reippaan porukan  kanssa ja hyvän asian puolesta!

Työvuorot ovat 3-4 tunnin pituisia klo 12-22 välisenä aikana sekä  lauantaina että sunnuntaina. Mukaan voi tulla vaikka ei olisi  aikaisempaa kahvilakokemusta, ja tarvittaessa voimme järjestää myös  kahvilakoulutuksen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset ottaa vastaan  Lotta Staffans: lotta(at)repu.fi, puh. 044 348 8678. Vapaaehtoisena  pääset tutustumaan Repun toimintaan, ja tarjoamme myös mielin määrin kahvia ja teetä sekä tekemisen iloa!

Mikäli Repun kahvilatoiminta kiinnostaa, mutta et kyseisenä  viikonloppuna pääse osallistumaan, ota silti yhteyttä! Kahviloita  järjestetään tänä kesänä myös Työväen musiikkijuhlissa Valkeakoskella  30.-31.7. sekä Helsingissä 28.8. pidettävässä  Imagine-hyväntekeväisyysturnauksessa.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia