Harjoittelija Kepan viestintätiimiin | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Harjoittelija Kepan viestintätiimiin

Kepan viestintätiimi hakee harjoittelijaa viestintäassistentiksi ajalle 1.9.-31.12.2010. Tiimi tekee media-, kampanja- ja jäsenviestintää sekä vastaa verkkopalveluista.

Harjoittelija osallistuu ennen kaikkea Kepan eduskuntavaalikampanjan 2011 viestinnällisiin tehtäviin, verkkosivustouudistuksiin ja järjestöviestinnän materiaalituotantoon.

Työ tarjoaa hyvän ikkunan organisaatio- ja järjestöviestintään, ja työjaksosta maksetaan harjoittelupalkkaa. Paikka sopii esimerkiksi viestintä- tai media-alaa opiskelevalle. Vaatimuksena ovat soveltuvat korkeakouluopinnot ja hyvät journalistiset taidot. Lisäksi edellytetään verkkosivujen päivityskokemusta, kiinnostusta kehitysyhteistyötä kohtaan sekä aikaisempaa työkokemusta. Oma kokemus kehitysmaista katsotaan eduksi.

Lisää tietoja Kepasta saa osoitteesta http://www.kepa.fi/mika_kepa. Hakuaika päättyy perjantaina 21.5.2010 klo 16. Vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry(at)kepa.fi. Viestiin tunnus "Viestintäassistentti". Paikkaa koskeviin kysymyksiin vastaa verkkojulkaisujen päätoimittaja Jukka Aronen 09-584 23 253, jukka.aronen(at)kepa.fi.

Kepa on yli 280:n kehitysyhteistyötä tekevän ja globaaleista asioista kiinnostuneen kansalaisjärjestön yhteistyöjärjestö. Kepa rohkaisee, tukee ja organisoi suomalaista kansalaisyhteiskuntaa, jotta se toimisi maailmanlaajuisen yhteisvastuun puolesta. Järjestö on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia