Hankearvioijia | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Hankearvioijia

Taksvärkki ry etsii kahta nuorta aikuista Nepalissa toteutettavan kehitysyhteistyöhankkeen arviointiin. Taksvärkki ry ja nepalilainen kansalaisjärjestö ECCA (Environmental Camps for Conservation Awareness) ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2004 lähtien. Vuonna 2006 käynnistyi kehitysyhteistyöhanke, jonka tarkoituksena on ollut lasten ja nuorten ympäristötietoisuuden lisääminen. Hanke on päättymässä kuluvan vuoden lopussa.

Hankkeesta teetettiin väliarviointi vuoden 2008 lopulla. Väliarviointi antoi arvokkaita suosituksia hankkeen toisen vaiheen toteutukseen. Nyt tarkoituksena on teettää hankkeen loppuarviointi hyödyntäen nuorten osaamista ja asiantuntemusta sekä samalla tarjoten mahdollisuuden oppimiseen ja näkemysten vaihtoon nepalilaisten ja suomalaisten välillä. Arviointiryhmään valitaan kaksi suomalaista ja kaksi nepalilaista vapaaehtoista, jotka yhdessä arvioivat hankkeen tuloksia ja vaikutuksia Itä-Nepalissa.

Arviointi on suunniteltu toteutettavaksi syyskuussa 2010 ja siihen sisältyy noin kolmen viikon oleskelu Nepalissa. Taksvärkki vastaa arviointiin liittyvistä matkakustannuksista. 

Tehtävä ei edellytä pitkää työkokemusta tai loppututkintoa mutta kylläkin innostusta, idearikkautta ja näkemystä kehityskysymyksistä ja/tai ympäristöasioista. Kiinnostus arviointityöhön ja englannin kielen sujuva osaaminen ovat välttämättömiä. Nepalin tuntemus entuudestaan on eduksi. Valittavien vapaaehtoisten on myös oltava täysi-ikäisiä.

Arvioijat valitaan hakemusten perusteella. Hakemukset (motivaatiokirje ja CV) tulee toimittaa Taksvärkkiin viimeistään maanantaina 31.5.2010 osoitteeseen: mari.luosujarvi(at)taksvarkki.fi. Asiasta kiinnostuneet voivat myös kysellä samasta osoitteesta tarkempaa tehtävän kuvausta.

Tarjolla on siis mielenkiintoinen oppimis- ja jakamistehtävä!

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia