Globbarit etsivät vapaaehtoisia festareille | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Globbarit etsivät vapaaehtoisia festareille

Tule mukaan keräämään Hyviä kortteja kesän festareille! Globbarit etsivät Pori Jazzeille ja Faces-etnofestareille 24.-25.7 viittä vapaaehtoista. Voit osallistua valintasi mukaan joko perjantaina, lauantaina tai molempina päivinä.

Työvuorot kestävät neljästä viiteen tuntia. Kepa osallistuu matka- ja pääsylippukustannuksiin työtuntien mukaan: kahdesta vuorosta korvataan lippu- ja matkakulut.

Meilaa globbarituki(at)kepa.fi tai soita 044 544 4413 / Tuuli - festarit ovat jo ovella!

Hyvät kortit -kampanja jalkautuu kesällä 2010 vielä seuraaville festareille:

* Ilosaarirock, Joensuu 16.-18.7. www.ilosaarirock.fi/2010 (vapaaehtoispaikat täynnä!)

* Pori Jazz, Pori 22.-25.7. www.porijazz.fi (paikkoja vapaana lauantaille ja sunnuntaille!)

* Faces etnofestivaali, Raasepori 23.-25.7. http://www.faces.fi/sumuSHOP/sivu/2010_faces_etusivu

* Mahdollisuuksien tori, Hämeenlinna 14.8. www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/hameenlinna


Voit myös halutessasi lähteä tapahtumaan, jota ei löydy listasta. Ota tuolloin yhteys Kepaan, niin selvitetään yhdessä, miten voimme avustaa sinua tempauksen järjestämisessä. Lue lisää Hyvät kortit -kampanjasta tempaussivulta http://www.globbarit.fi/tempaukset/hyvat_kortit.

Kampanja pähkinänkuoressa

Globbarien korttikampanja kerää suomalaisten terveisiä kansanedustajille paremman maailman puolesta. Korttiterveiset kirjoittamalla jokainen suomalainen voi osoittaa päättäjille, että kehitysmaiden ihmisten elinoloihin ja maailman oikeudenmukaisuuteen on kiinnitettävä huomiota.

Hyvät kortit -kampanja kannustaa kansanedustajia toimeen ilmastonmuutoksen, maailman köyhyyden ja talouskriisien ehkäisemiseksi. Eri puolilta Suomea kerätyt korttiterveiset luovutetaan eduskuntavaaleissa vastavalituille kansanedustajille massaglobbaustapahtumassa keväällä 2011.

Globbarien postikorttien kuvituksena on 25 upeaa valokuvaa, jotka kertovat siitä hyvästä, mitä meillä Suomessa on. Kuvissa on ystävyyttä, lämpöä, aurinkoisia maisemia, talvista tunnelmaa, lehmiä, kissoja, grillimakkaraa ja paljon muuta. Kaikista Suomen eri vaalipiireistä kerätyt kuvat ovat Kuvia Suomesta -valokuvauskilpailun voittajia.

Kortteja kerätään vapaaehtoisvoimin erilaisissa tilaisuuksissa ja yleisötapahtumissa. Yksin Maailma kylässä -festareilta kortteja kertyi yli 1 400 kappaletta. Kesällä 2010 kampanja näkyy lukuisissa kesätapahtumissa ympäri Suomen.

Miten mukaan?


Ota yhteyttä Outi Hannulaan ja Tuuli Hakkaraiseen sähköpostilla globbarituki(at)kepa.fi tai puhelimella 044 544 4413 / Tuuli.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia