Ystävätoiminnan suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ystävätoiminnan suunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistolle Hyvinvoinnin ja terveyden yksikköön ystävätoiminnan suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.-31.12.2022.

Työtehtävät

Ystävätoiminnan suunnittelijana vastaat monimuotoisen ystävätoiminnan ajankohtaisista kehittämishankkeista. Tehtäviisi kuuluu STEA-rahoitteisessa Kohdataan kylillä ja keskuksissa -hankkeessa kehitettyjen ystävävälityksen tiimi- ja mentorimallien valtakunnallisen käyttöönoton tukeminen ja koulutus, hankkeen raportointi ja tiivis yhteistyö valtakunnallisesti Punaisen Ristin kahdentoista piirin kanssa. Vastaat myös Punaisen Ristin vankilavierailijatoiminnan kehittämisestä sekä piirien tukemisesta ystävävälitykseen liittyvissä kysymyksissä. Osana sosiaalisen hyvinvoinnin tiimiä Punaisen Ristin yksinäisyystyön kehittäminen on yhteinen ja kaikkia työtehtäviäsi kokoava tavoite. 

Määräaikainen työsuhde alkaa 1.8.2022 ja päättyy 31.12.2022.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, avoin ja kehittämisorientoitunut työote, motivaatio monimuotoisen ystävätoiminnan kehittämiseen monialaisesti sekä erinomaiset yhteistyötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä kehittämistoimenpiteiden eteenpäin viemiseen, vapaaehtoistoiminnan tuntemusta, innovatiivista ja innostavaa otetta sekä projektinhallinnan osaamista. Ystävätoiminnan tuntemus sekä kokemus digitaalisesta auttamisesta / digitaalisten järjestelmien käytöstä on eduksi tehtävässä. Työssäsi tarvitset erinomaista kykyä verkostoitua ja tehdä yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Odotamme sinulta myös molempien kotimaisten kielten sekä englannin kielen hallintaa. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Punaisen Ristin keskustoimistolla Helsingissä, os. Tehtaankatu 1a. Teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvoinnin ja terveyden yksikön päällikkö Susanna Uusi-Pohjola, ke 15.6. klo 17-18.30, p. 040 610 1373.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 30.6.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.