Työpaikat

Yhteyspäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Oletko tavoitehakuinen, haasteista nauttiva muutoksentekijä?
Haemme yhteyspäällikköä hoitamaan Kirkon Ulkomaanavun varainhankinnallisia suhteita evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntiin.

Yhteyspäällikön tehtäviin kuuluu:

  • ylläpitää ja kehittää KUA:n varainhankinnallisia yhteyksiä seurakuntiin ja seurakuntayhtymiin
  • toimia teologisena asiantuntijana seurakuntien ja hiippakuntien kanssa tehtävässä yhteistyössä
  • osallistua KUA:n teologisten sisältöjen tuottamiseen
  • osallistua kirkollisen sidosryhmätyön kehittämiseen ja toteuttamiseen

Etsimme sinua, joka olet kokenut verkostoituja, erinomainen tiimipelaaja ja sujuva kommunikoija, tunnet evankelisluterilaisen kirkon rakenteet, toiminnan ja toimintakulttuurin, suhtaudut uusiin haasteisiin positiivisesti ja kykenet tuottamaan laadukkaita teologisia sisältöjä KUA:n työhön. Yhteyspäällikkönä työskentelet osana Kirkon Ulkomaanavun sidosryhmätyön yksikköä, joka vastaa KUA:n suhteista seurakuntiin ja hiippakuntiin sekä koordinoi vapaaehtoisverkostojen toimintaa Suomessa.

Edellytämme teologista koulutusta sekä kokemusta papin työstä evankelis-luterilaisessa seurakunnassa. Arvostamme kokemusta sidosryhmäsuhteiden hoitamisesta. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa; sujuva ruotsin kielen taito on etu. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän. Voit työskennellä myös osan työajasta etänä. Meillä sinua odottavat hyvä työyhteisö sekä mukavat ja osaavat työtoverit. Toimipisteemme sijaitsee viihtyisissä tiloissa Helsingin Etelärannassa. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, joustavan työajan sekä monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, alkaa sopimuksen mukaan viimeistään elokuussa 2019 ja sijoittuu KUA:n Helsingin toimistoon. Palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.
 
Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: sidosryhmäpäällikkö Asta Turtiainen 050 566 6278 12.4. klo 14–15 ja 18.4. klo 9–11. Hakuaika tehtävään päättyy 1.5. ja haastattelut ovat viikolla 20.

Hae tehtävään linkistä avautuvalla lomakkeella 1.5. mennessä.

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille oikeuden toimeentuloon, koulutukseen ja rauhaan. KUA:lla on työntekijöitä 13 ohjelmamaassa n. 250 ja Suomessa 100.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.