Työpaikat

Viestintäsuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Kouvola
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tehtävä: Viestintäsuunnittelija

Sijainnit: Kouvola

Haku alkaa: 10.2.2021

Haku päättyy: 24.2.2021

Työsuhdemuoto: määräaikainen

Työ alkaa: 1.4.2021

Työ päättyy: 31.12.2022

Työsuhteen luonne: kokoaikainen

Viikkotyöaika: 36,25

Työpaikan kuvaus

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä, joka auttaa ihmisiä kriisien ja onnettomuuksien keskellä niin kotimaassa kuin maailmalla. Toimintamme Suomessa on jaettu 12 piiriin. Kaakkois-Suomen piiri toimii Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueella. Piirin alueella toimii noin 40 paikallisosastoa.

Haemme nyt piirin toimistolle Kouvolaan määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäsuunnittelijaa.

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä - tuomassa iloa, ylläpitämässä toivoa ja vahvistamassa luottamusta? Oletko oma-aloitteinen viestijä, joka tekee mielellään töitä vapaaehtoisten kanssa? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Työnkuva koostuu piirin viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä, päivittäisen arkiviestinnän toteuttamisesta sekä alueemme paikallisosastojen viestinnän tukemisesta. Lisäksi saat vastuuta piirin jäsenhankinnan kehittämisestä.

Edellytämme hakijalta kokemusta viestinnästä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mieluiten viestinnän alalta. Sinulla on hyvät taidot kirjallisessa ja suullisessa viestinnässä ja hallitset tavallisimmat some-kanavat. Eduksi katsomme lisäksi työkokemuksen järjestötoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yhdessä maailman tunnetuimmista järjestöistä. Piirin toimistolla liityt yhdeksän työntekijän joukkoomme. Osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Tehtävä on määräaikainen, alkaen 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2022.

Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 12.2. klo 15–16 ja torstaina 18.2. klo 9–10 piirin toiminnanjohtaja Mika Asikainen p.0400-251389.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.2.2021 mennessä. Liitä hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.