Työpaikat

Viestintäkoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin viestintäkoordinaattoria äitiysloman sijaisuuteen.

Viestintäkoordinaattorina sinulla on keskeinen rooli järjestömme eri sosiaalisen median kanavien hallinnoinnissa, kehittämisessä, sisältöjen tuottamisessa ja julkaisussa sekä mainonnassa. Sinun kädenjälkesi näkyy vahvasti järjestömme digitaalisen viestinnän sisällöissä blogien julkaisuista aina verkkosivustoihin. Vastuullasi on myös järjestömme laajalevikkisimmän uutiskirjeen kokonaisuus.

Työssäsi olet mukana tukemassa ja toteuttamassa monikanavaista viestintää ja markkinointia sekä kotimaan- että kansainvälisten ohjelmiemme parissa. Tulet työskentelemään myös osana järjestömme merkittävimpien, valtakunnallisesti näkyvien kampanjoiden tiimiä.

Haemme tehtävään oma-aloitteista, idearikasta ja aikaansaavaa viestijää, jolla pysyy useat langat käsissä kiireessäkin. Sinulla on sekä markkinointi- että viestintäkokemusta ja ymmärrät kohderyhmäajattelua. Tunnet modernit viestintäkanavat ja erityisesti sosiaalisen median kanavat ja -työkalut.

Nautit ihmisten kanssa toimimisesta. Järjestössämme toimit tärkeänä linkkinä viestinnän ja eri toimintojemme välillä. Kehität yhdessä viestintätiimin kanssa järjestömme viestintää yhä vaikuttavammaksi ja näkyvämmäksi.

Olet osaava sisällöntuottaja. Huolehdit vastuualueesi sisältöjen tuottamisesta yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Julkaiset sisältöjä mm. verkkosivustoille, uutiskirjeisiin ja järjestön some-kanaviin (FB, IG, Twitter, LinkedIn). Osana kampanjatiimiä suunnittelet, aikataulutat, budjetoit ja toteutat viestintä- ja markkinointisisältöjä erityisesti some-kanavissa. Sinulla on näyttöä onnistuneesta ja tavoitteellisesta sisällöntuotannosta, projektinhallinnasta ja viestintäkampanjaosaamisesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässäsi tarvitset monipuolisesti sisällöntuotannon taitoja: osaat tehdä erilaisia kohderyhmiä puhuttelevaa viestintää ja tekstiä monikanavaisesti. Edellytämme työkokemusta sisällöntuotannon tehtävistä, digiviestinnästä ja markkinoinnista, itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä.

Sosiaalisessa mediassa tapahtuva viestintä ja markkinointi on sinulle tuttua. WordPress- ja SharePoint-osaaminen katsotaan eduksi, samoin kuvankäsittely-taittotaidot (Adobe Photoshop ja Adobe Indesign) ja mahdollisesti videoeditoinnin perusteiden hallinta (esim. Adobe Premiere) katsotaan eduksi.

Kykenet innovoimaan ja suunnittelemaan aktiivisesti sisältöjä ja tapoja viestiä, jotka tukevat parhaiten vastuualueesi tarpeita. Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit eteenpäin vievästä ja kehittävästä työn teon tavasta.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin arvostetussa ja erittäin hyvämaineisessa lastensuojelujärjestössä. Saat kollegoiksesi upeita viestinnän ja lastensuojelutyön ammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella ammattitaidolla ja halulla lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen, mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 1.4.2022 saakka. Työ alkaa lokakuussa 2021 sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus on sopimuspalkka, joten esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää 27.9.2021 mennessä. Hakemusten läpikäynti sekä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Kuusisto, johtaja, viestintä ja varainhankinta, puh. 045 1046633. Tavoitat hänet parhaiten 15.9. klo 12–15, 20.9. klo 15–16 ja 23.9. klo 11–14.

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.