Työpaikat

Viestinnän asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Oletko kiinnostunut tyttöjen ja naisten oikeuksien parantamisesta? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana motivoitunutta tiimiä? Hae Solidaarisuuden viestinnän asiantuntijaksi!

Tule vastaamaan luotetun, suomalaisen järjestömme some-läsnäolosta, verkkoalustojen kehittämisestä ja visuaalisen viestintämme nostamisesta uudelle tasolle. Meillä tehdään viestintää päämäärätietoisesti ja tavoitteellisesti – ja suurella kunnianhimolla!

Saatat olla etsimämme jos olet:

  • Viestinnän tai markkinointiviestinnän asiantuntija, jolla on sisältötajua ja sosiaalisen median pelisilmää.
  • Osaaja, joka tietää mikä saa ihmiset liikkeelle somessa – olet tehnyt työssäsi tuloksellista someviestintää.
  • Strategisen, tavoitteellisen viestinnän tekijä, joka rakastaa kaivaa dataa ja hienosäätää sisältöjä.
  • Tiimipelaaja, joka haluaa yhdessä kanssamme parantaa naisten ja tyttöjen mahdollisuuksia globaalisti.

Me saatamme sopia sinulle, jos arvostat että me olemme:

  • Päämäärätietoisia ja tavoitteellisia – meillä viestintä on strategista ja mitattavaa.
  • Rakastuneita kohderyhmäymmärrykseen.
  • Kokeilunhaluisia ja kunnianhimoisia, koska uskomme tehtäväämme ja sen merkityksellisyyteen.
  • Vastuullinen suomalainen järjestö, jonka tavoitteena on saavuttaa jokaiselle tytölle ja naiselle päätäntävalta kehostaan, elämästään ja tulevaisuudestaan.

Meillä ei sohita pimeässä, vaan tunnemme kohderyhmät. Teemme varainhankintatiimin kanssa käsi kädessä vaikuttavia kampanjoita, jotka tavoittavat satoja tuhansia suomalaisia. Jaamme tietoa tyttöjen ja naisten oikeuksista ja kannustamme suomalaisia osallistumaan yhteisten ongelmien ratkaisuun.

Solidaarisuus on tiivis ja keskusteleva porukka Suomesta Somalimaahan ja Keniaan. Suomen toimistomme on viihtyisissä tiloissa Sörnäisissä, aivan Kallion kupeessa.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja haluat tehdä merkityksellistä viestintää, laita meille hakemuksesi ja työnäytteesi (linkkinä tai liitetiedostona) 6.10.2021 mennessä rekrytointiportaalin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Satu Suontaa tiistaina 28.9. klo 10–11 tai maanantaina 4.10. klo 14:30–15:30.

Lue lisää tehtävästä ja hae täältä

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.