Työpaikat

Verkkotyön tekijä (Sekasin-chat)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Etsimme kahta verkkotyöntekijää keskustelemaan chatissa nuorten kanssa sekä tukemaan verkossa toimivia vapaaehtoisia ja työntekijöitä.

Sinulla on vahva halu olla mukana kehittämässä nuorten auttamistyötä verkossa. Koet verkostoyhteistyön mielenkiintoiseksi ja haluat olla osa innovatiivista yhteisöä. Vapaaehtoisten kanssa toimiminen on sinulle mielekästä ja arvostat sitä. Työ sisältää myös muuta asiakas- ja kehittämistyötä, kuten koulutukseen, perehdytykseen ja viestintään liittyviä tehtäviä.

Olet omatoiminen, joustava ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Olet kerännyt kokemusta toimisesta verkossa ja vapaaehtoisten kanssa. Viestit mieluusti myös sosiaalisessa mediassa. Olet saanut kokemusta myös kouluttamisesta ja teet sitä mielelläsi. Työkielesi on suomi, jolla ilmaiset itseäsi erittäin hyvin kirjallisesti ja tarvittaessa pärjäät myös englannin ja ruotsin kielellä. Työotteesi on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Koulutuksesi on vähintään opistotasoinen.

Työaika on pääsääntöisesti iltapäivästä puoleen yöhön.  Työ sisältää viikonlopputyötä. Työ sisältää pidempiä työ- ja vapaajaksoja.

Nyt auki olevat tehtävät sijoittuvat hallinnollisesti Punaiseen Ristiin, Vantaan Nuorten turvatalolle. Työtä tehdään sekä Pasilassa että Vantaalla.

  • Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G 22.  Tehtävä työaika on 80 % kokonaistyöajasta.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja työsopimus päättyy 31.12.2021. Työsuhteen alkamisen ehtona on, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoitusesityksen.
  • Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
  • Haastattelut järjestetään 1.-11.2. välisenä aikana Helsingissä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Vantaan Nuorten turvatalon johtaja Pekka Väänänen, p. 040 548 2750 maanantaina 14.1.2019 klo 9–17, torstaina 17.1.2019 klo 9–12 ja tiistaina 22.1.2019 klo 9–16.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi (ethän lähetä todistuksia) 27.1.2019 mennessä osoitteeseen sekasinrekry(at)mielenterveysseura.fi

Tule olemaan kanssamme Sekasin!

Sekasin-yhteisö on lukuisten järjestöjen yhteenliittymä, joiden yhteinen visio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Parin ensimmäisen toimintavuoden aikana Sekasin-chatin suosio nuorten piirissä on ollut suuri. Haluamme vastata nuorten tuen tarpeisiin entistä paremmin, ja siksi Sekasin-yhteisö ja sen toimintamuodot laajenevat vuoden 2019 alusta. Tuemme nuoria verkossa eri tavoin, kehitämme jatkuvasti olemassa olevia tukimuotoja ja kokeilemme uusia. Kohtaamme nuoria Sekasin-chatissa, ryhmä-chatissa ja Discord-peliyhteisössä.

Toiminnassa on mukana sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisten lisäksi suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Pääkoordinaatiosta vastaa Suomen Mielenterveysseura. Sekasin-yhteisöä koordinoi tiimi, joka työskentelee Mielenterveysseuran lisäksi Punaisen Ristin Nuorten turvatalolla ja Mannerheimin Lastensuojeluliitossa. Toimintaa rahoittaa Veikkaus ja Me-säätiö. Työtä tuetaan myös lahjoituksin.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.