Varainhankinnan yhteyspäällikkö, Naisten Pankki | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Varainhankinnan yhteyspäällikkö, Naisten Pankki

Ilmoittaja

Kirkon Ulkomaanapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Oletko näkemyksellinen varainhankinnan konkari ja haluat vahvistaa naisten globaalia asemaa työn ja yrittäjyyden kautta?

Naisten Pankki hakee tiimiinsä taitavaa ja idearikasta varainhankinnan yhteyspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Naisten Pankin yksikköön, joka on osa Suomen suurinta kansainvälisen avun järjestöä Kirkon Ulkomaanapua.

Tehtävässä vastaat Naisten Pankin yksityislahjoittamisen kokonaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta. Tukenasi toimii upea työtiimi ja ainutlaatuinen valtakunnallinen vapaaehtoisverkosto. Olet timanttinen ammattilainen, jolta löytyy kunnianhimoa ja paloa kehittää varainhankinnastamme entistäkin vaikuttavampaa kansainvälisen ohjelmatyömme kasvattamiseksi. Naisten taloudellista itsenäisyyttä, yrittäjyyttä ja ammatillista koulutusta tukeva ohjelmatyömme sijoittuu Afrikan ja Aasian maihin.

Tässä tärkeässä tehtävässä:

  • Vastaat monikanavaisesta Naisten Pankin yksityisvarainhankinnan kokonaisuuden toteutuksesta ja kehittämisestä: mm. kk-lahjoittamisesta, digitaalisesta varainhankinnasta, liidien hankinnasta, suorakirjeistä ja televarainhankinnan tuesta.
  • Kehität varainhankinnan prosesseja ja dataohjautuvaa varainhankintaa.
  • Vastaat Naisten Pankin pääkampanjoiden varainhankinnan suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä.
  • Mittaat tuloksia ja kehität varainhankinnan analytiikkaa ja raportointia. Osallistut uuden asiakkuudenhallintajärjestelmämme (Salesforce) hyödyntämiseen.
  • Sitoutat ja syvennät lahjoittajakokemusta. Sinulta sujuu lyhyiden markkinointitekstien kirjoittaminen ja on iso etu, jos sinulla on visuaalista silmää.
  • Osaltasi tuet Naisten Pankin vapaaehtoisverkoston varainhankintaa ja vastaat mm. varainhankinnan koulutuksista.
  • Vastaat osaltasi varainhankinnan alustojen toimivuudesta ja kehittämisestä.

Sinulla on vankka kokemus ja näyttöä monipuolisesta ja tuloksekkaasta varainhankinnasta. Monipuolinen työnkuva, jota pääset myös itse kehittämään on sinulle mieluisa juttu. Tässä työssä varainhankinnan ja alan lainsäädännön hyvä tuntemus on tarpeen.

Varainhankkijana motivoidut tietysti tuloksista ja siten analytiikkatyökalut ja excel ovat sinulle jokapäiväisiä työkaluja! Työssä on etua, jos sinulla on kokemusta CRM- järjestelmien käytöstä, meillä on juuri otettu käyttöön Salesforce. Sinulla on suomen kieli hyvin hallussa ja lisäksi puhut ja kirjoitat englantia sujuvasti. Jos vielä osaat ruotsia, on se etu. 

Työotteeltasi olet analyyttinen, numeerinen ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Kannat vastuuta työstäsi, olet kunnianhimoinen ja nautit työskentelystä osana tiivistä tiimiä. Pienessä tiimissä olemme kaikki joukkuepelaajia!

Miksi Naisten Pankki?

Tarjoamme vastuullisen työn, jonka vaikutukset tuntuvat globaalisti. Tukenasi on vahva brändi ja aidosti ihana ja ketterä Naisten Pankin tiimi, jossa tuetaan, kannustetaan ja innostetaan sekä tehdään yhdessä. Teemme isolla intohimolla työtä yhteisten tavoitteiden eteen. Meillä sinun on tilaa kehittää ja kokeilla!

Pääset osaksi Suomen suurimman kansainvälisen avun järjestön ammattitaitoista henkilöstöä, joka tarjoaa sparrausta ja asiantuntemusta.  Naisten Pankin dynaaminen ja kunnianhimoinen vapaaehtoisverkosto vahvistaa työsi vaikuttavuutta. Pidämme huolta työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista ja tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon sekä etätyö- ja koulutusmahdollisuuksia. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään. Aloituspalkka on välillä 3 309€ - 3 687€.

Ehkä juuri sinä kiinnostuit! Hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Liitä hakemukseesi lyhyt (max. 2 min.) esittelyvideo, jossa kerrot lisää osaamisestasi ja siitä, miksi juuri tämä työ kiinnostaa sinua. Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2023. Ensimmäiset haastattelut pyritään pitämään viikolla 6. Toiseen vaiheeseen valituille lähetetään ennakkotehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Me odotamme sinua jo!

Lisätietoja tehtävästä antaa Naisten Pankin yksikön päällikkö Ulla Räisänen numerossa +358 40 143 4537. Soita ihmeessä ja jutellaan lisää!

ke 18.1. klo 10–12

ke 25.1. klo 14–16

pe 27.1. klo 13–15

Lue lisää Naisten Pankista ja Kirkon Ulkomaanavusta www.naistenpankki.fi ja www.kirkonulkomaanapu.fi. Oheisesta videosta näet lisää työstämme ohjelmamaissa. 

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Hae paikkaa