Työpaikat

Varainhankinnan suunnittelija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme tehokasta varainhankinnan ja asiakaskokemuksen osaajaa töihin Plan International Suomeen tekemään merkityksellistä työtä kehittyvissä maissa asuvien lasten, erityisesti tyttöjen, oikeuksien hyväksi. Tuo osaamisesi varainhankinnan huipputiimiin!

Olet aikaansaava ja dataorientoitunut palvelukonseptoija, ja sinulla on näyttöä kohderyhmälähtöisestä lahjoittajaviestinnästä ja sisällöntuotannosta. Haluat kehittää asiakkuuden hoitomalleja ja tuottaa merkityksellistä sisältöä sekä lahjoittajasuhteiden hoitamiseksi että uusien lahjoittajien saamiseksi.

Sinulla on kokemusta erityisesti asiakkuuden hoitoon ja sitouttamiseen liittyvien sisältöjen tuottamisesta, ja varainhankinnasta tai myynnistä. Lisäksi tunnet markkinoinnin ja kampanjoinnin perusperiaatteet.

Työssäsi:

  • Kehität lahjoittajapolkuja yhteistyössä varainhankinta- ja markkinointitiimin sekä viestintätiimin ja lahjoittajapalvelun kanssa. Olet se, joka tuntee lahjoittajamme parhaiten.
  • Suunnittelet ja toteutat monipuolisia markkinointiviestinnällisiä ja eri lahjoittajapolkuun liittyviä sisältöjä.
  • Tuet osaamisellasi myyntiä, digitaalista markkinointia ja yritysvarainhankintaa.
  • Datakeskeisen ja lahjoittajapalveluhenkisen osaamisesi avulla optimoit ja testaat eri sisältöjä ja sitoutat lahjoittajiamme heidän tarpeensa tunnistaen.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • käytät mielelläsi eri digitaalisia työkaluja, kuten Office-ohjelmia ja Google Analyticsia. Aiempi kokemus crm-järjestelmistä on eduksi, mutta valmius opetella uusia järjestelmiä ratkaisee.
  • sinulla on vahva suomen kielen taito.
  • sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja kykenet työskentelemään eri alojen asiantuntijoiden kanssa.
  • olet erinomainen organisaattori ja aktiivinen kehittäjä.
  • sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tai työssä saatu osaaminen.

Kuvankäsittely- ja taittotaidot, digitaalisen markkinoinnin osaaminen sekä hyvä ymmärrys tasa-arvo- ja kehityskysymyksistä katsotaan eduksi.

Kyseessä on määräaikainen vanhempainvapaansijaisuus 30.6.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lojaliteetin ja asiakaskokemuksen asiantuntija Lotta Kallio p. 0400 995 693, soittoajat tiistai 19.11 klo 10–11.30 ja torstai 21.11 klo 13.30–15.00.

Haku alkaa 15. marraskuuta 2019 ja päättyy 25. marraskuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.