Työpaikat

Vapaaehtoistyön koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Espoo
Vantaa
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme SOS-Lapsikylään vapaaehtoistyön koordinaattoria äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuuteen. Tehtävässä vastaat SOS-Lapsikylän valtakunnallisen vapaaehtoistoiminnan ohjelman toimeenpanosta, jossa tavoitteena on kasvattaa SOS-Lapsikylän vapaaehtoistoimintaa. Kehität monipuolista vapaaehtoistoimintaa yhdessä työntekijöiden, vapaaehtoisten ja sidosryhmien kanssa. Lisäksi rekrytoit, koulutat ja tuet vapaaehtoisia pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen seuduilla. Ensisijainen työpisteesi on Espoon Niittykumpu tai Vantaan Kivistö.

Odotamme sinulta:

  •     näkemystä kansalaistoiminnan mahdollisuuksista ja innostusta sen kehittämiseen
  •     itseohjautuvuutta ja valmiutta itsenäiseen vastuunkantoon
  •     hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja viestintätaitoja
  •     kykyä työskennellä osana erilaisia tiimejä ja verkostoja
  •     uuden toimintamuodon laajentamisvaiheessa tarvittavaa epävarmuuden sietokykyä

Tehtävä edellyttää kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja verkostoyhteistyöstä, lasten ja perheiden tukipalveluista sekä sosiaalialan kentästä. Lisäksi sinulla on kokemusta kouluttamisesta ja koordinointivastuusta sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi lähes 200 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä! Saat työtovereiksesi työstään innostuneita eri alan ammattilaisia. Työsi tukena on niin lähiesimiehen kuin työyhteisön antama tuki sekä mahdollisuus työnohjaukseen, kattavaan työterveyshuoltoon ja tarvittavaan täydennyskoulutukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vapaaehtoistyön koordinaattori Veera Jahnukainen, p. 044 299 4107 (soittoajat 8.5. klo 14-15 ja 13.5. klo 14-15) tai aluejohtaja Sointu Möller, p. 040 520 3264 (soittoajat 7.5. klo 16-17, 10.5. klo 8.30-9.30 ja 13.5. klo 16-17). Hakuaika päättyy 22.5.2019, mutta hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan viimeistään elokuussa ja on määräaikainen 30.4.2020 saakka.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.