Työpaikat

Valmiuskoulutussuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon, valmiusyksikköön valmiuskoulutussuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään 1.1.2020–31.12.2020.

Koulutussuunnittelijan tehtävänä on Vapaaehtoisen pelastuspalvelun valmiuskoulutuksen ja viestitoiminnan valtakunnallinen suunnittelu ja kehittäminen. Tehtävään liittyy myös turvallisuusasioiden seuraaminen ja neuvonta.

Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä Punaisen Ristin ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan ja kokemusta koulutuksen suunnittelusta, materiaalin tuotannosta, verkko-oppimisympäristöstä ja viestitoiminnasta.

Valmiuskoulutussuunnittelijalta edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta ja hyvää tuntemusta valmiudesta ja varautumisesta sekä järjestötoiminnasta
  • pelastuspalvelutoiminnan tuntemusta
  • projektityön taitoja
  • koulutussuunnittelu- ja kouluttamistaitoja
  • hyvää kirjallista taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä
  • molempien kotimaisten kielten hyvää hallintaa.

Työhön sisältyy matkustamista. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä.

Edellytämme valitulta sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotimaan valmiustoiminnan vt. päällikkö Tuula Luoma tiistaina 26.11.2019 kello 13–14 ja perjantaina 29.11.2019 kello 13–14  puhelimitse 0400 458 369.

Täytä sähköinen hakemuslomake 7.12.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Valmiusyksikössä ylläpidämme järjestön auttamisvalmiutta kotimaassa muun muassa ensiapuryhmätoiminnalla, henkisen tuen osaamisella, varautumalla laajamittaiseen maahantuloon ja koordinoimalla Vapaaehtoista pelastuspalvelua.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.