Työpaikat

Toiminnanjohtaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Vuonna 1988 perustettu Familia ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on tukea eri syistä Suomeen muuttaneiden ja Suomessa syntyneiden ihmisten kaksisuuntaista kotoutumista. Yhdistys on johtava kahden kulttuurin perheiden asiantuntija ja edunvalvoja.

Familia ry etsii uutta toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtajana vastaat Familian strategian mukaisen operatiivisen toiminnan johtamisesta, varmistat järjestön perustehtävän toteutumisen sekä toimit esimiehenä järjestön toimihenkilöille. Toimit Familian edustajana verkostoissa, luot uusia kontakteja sekä vastaat järjestön vaikuttamistyön ja viestinnän onnistumisesta.

Teet tiiviisti yhteistyötä hallituksen, sidosryhmien ja jäsenten kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat taloushallinnosta ja resurssien riittävyydestä sekä seurannasta, arvioinnista ja raportoinnista hallitukselle, jäsenistölle ja rahoittajille. Tehtävään sisältyy runsaasti vaikuttamistyötä, toimintaympäristön seuraamista ja toiminnan kehittämistä yhdessä hallituksen ja työntekijöiden kanssa.

Edellytämme

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja suomen sekä englannin kielen osaamista
  • vankkaa kokemusta järjestöjohtamisesta, esimiestyöstä ja taloushallinnosta
  • hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä verkostoitumiskykyä
  • joustavaa ja kehittävää työotetta sekä kykyä organisoida ja hallinnoida
  • Familian arvomaailman jakamista ja vahvaa kahden kulttuurin perheiden tuntemusta
  • projektiosaamista ja kokemusta järjestöavustusten ja –rahoitusten hakemisesta ja raportoinnista

Arvostamme

  • maahanmuuttokysymysten tuntemusta
  • muuta kielitaitoa
  • kokemusta vaikuttamistyöstä sekä valmiiksi olemassa olevia verkostoja ja kontakteja, jotka tukevat Familian toimintaa
  • kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja jäsenhankinnasta

Tarjoamme mielenkiintoisen ja dynaamisen työkentän sekä monimuotoisen työyhteisön Helsingin Sörnäisissä sijaitsevissa toimitiloissa, jotka jaamme kahden muun järjestön kanssa. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin sopimuksen mukaan.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksen kera lähetetään yhtenä PDF-tiedostona viimeistään perjantaina 13.9.2019 klo 16 sähköpostitse osoitteeseen: familianrekry@gmail.com

Puhelintiedusteluihin vastaa Familia ry:n puheenjohtaja Marie Sandberg-Chibani, p. 040 5606 150 maanantaina 9.9. klo 15–17 ja keskiviikkona 11.9. klo 15–17. Haastattelut mukaan lukien soveltuvuustesti järjestetään viikoilla 38–39.

Lisätietoa toiminnastamme löydät kotisivuiltamme familiary.fi ja sosiaalisen median kanavistamme.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.