Terveystoiminnan koordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Terveystoiminnan koordinaattori

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hyvinvoinnin ja terveyden yksikköön terveystoiminnan koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hyvinvoinnin ja terveyden yksikkö on yksi kotimaan linjan neljästä yksiköstä. Yksikön tehtäväalueisiin kuuluvat mm. sosiaalisen hyvinvoinnin, terveyden ja osallisuuden edistäminen, yksinäisyystyö, ruoka-aputoiminta ja verkkoauttamisen kehittäminen.

Työtehtävät

Terveystoiminnan koordinaattorina vastaat Punaisen Ristin kotimaan terveystoiminnan kokonaisuuden koordinoinnista ja kehittämisestä voimassa olevan toimintalinjauksen strategisten painopisteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Vastuullesi kuuluu myös Terveyspistetoiminnan valtakunnallinen kehittäminen ja tuki, terveydenhuollon erityiskysymyksiin sekä kansalaisten ensiaputaitojen vahvistamiseen liittyvät asiantuntijatehtävät.

Toimit terveyden edistämisen tiimin koordinaattorina ja yhteistyössä tiimin kanssa tehtävänäsi on terveystoiminnan kokonaisuuden suunnittelu, ohjaus, seuranta ja raportointi. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä niin hyvinvoinnin ja terveyden yksikön muiden toimialojen kuin muidenkin kotimaan toiminnan yksiköiden kanssa. 

Työsuhde alkaa kesäkuun aikana sopimuksen mukaan.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla kykyä johtaa tavoitteellista yhteistyötä ja muutosta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, olet haasteista motivoituva, päämäärätietoinen tiimipelaaja ja sinua innostaa vapaaehtoistoiminnan laadun ja vapaaehtoisten osaamisen kehittäminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, joustavuutta, kehittämisorientoitunutta työotetta ja vahvaa terveydenhuollon asiantuntemusta. Aiempi kokemus vapaaehtois- ja järjestötoiminnasta, projektijohtamisesta sekä erilaisista terveystoiminnan kehittämistehtävistä, valmius- ja ensiaputoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset molempien kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa, kykyä erilaisten materiaalien ja kirjallisten tuotosten tuottamiseen sekä viestintätaitoja.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. Uutena etuna on mahdollisuus työsuhdepyörän hankkimiseen. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Tehtaankatu 1a. Teemme töitä joustavassa hybridityömallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Hyvinvoinnin ja terveyden yksikön päällikkö Susanna Uusi-Pohjola ke 17.5. klo 15.00–16.00 ja ma 22.5. klo 16.30–17.00, p.  040 610 1373.

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 26.5.2023.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa