Työpaikat

Terveydenhuollon suunnittelija koulujen ensiapuohjelmaan

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston valmiusyksikköön Helsinkiin terveydenhuollon suunnittelijaa koulujen ensiapuohjelmaan määräaikaiseen työsuhteeseen 1.4.2019–31.12.2020.

Suomen Punaisen Ristin kouluyhteistyön tavoitteena on tehdä tunnetuksi Punaisen Ristin toimintaa ja periaatteita, tarjota kouluille järjestön erityisosaamista, kehittää oppilaiden kansalaistaitoja sekä tukea koulua sen kasvatustehtävässä. Kouluyhteistyömme keskeisiä sisältöjä ovat ensiapu- ja valmiustoiminta, humanitaarinen oikeus ja kansainvälinen toiminta.

Terveydenhuollon suunnittelijan tehtävänä on vastata kouluille suunnitellun nuorten ensiapuhankkeen jatkokehittämisestä yhteistyössä ensiavun asiantuntijoiden ja ohjelmatyöntekijöiden kanssa. Tehtävään kuuluu myös nuorten ensiapuohjelman valtakunnallisten vetäjäkoulutusten toteuttaminen ja ensiapuohjelman toimintamallien toimeenpanotuki piireille.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa terveydenhuollon ammattitutkintoa sekä vahvaa nuorten ja järjestömaailman tuntemusta. Työn luonteesta johtuen edellytämme matkustus- ja viikonlopputyövalmiutta. Tehtävä edellyttää joustavaa ja järjestelmällistä työn tekemisen tapaa, hyviä yhteistyötaitoja sekä molempien kotimaisten kielten hallintaa. Arvostamme luovaa ajattelua sekä kykyä innostaa, innostua ja tehdä uusia avauksia. Sitoutuminen Punaisen Ristin periaatteisiin ja arvoihin on tehtävässä onnistumisen edellytys.

Määräaikainen työsuhde alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2020 asti. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotimaan valmiustoiminnan päällikkö Leena Kämäräinen puhelimitse 020 701 2120 maanantaina 11.3.2019 klo 10–11 ja järjestöpäällikkö Erja Reinikainen puhelimitse 020 701 2145 torstaina 14.3. klo 9–10.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 22.3.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.