Työpaikat

Talouspäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Etsimme osaajaa taloustiimimme Helsingin Kalasatamaan. Talouspäällikkönä vastaat yhdistyksen kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu juoksevan kirjanpidon organisointi, budjetointiprosessin ohjaus, tilinpäätöksen laatiminen sekä sisäinen ja ulkoinen raportointi ennusteineen. Raportoit talousjohtajallemme. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy marraskuun lopussa 2019.

Edellytyksenä on tehtävään soveltuva taloushallinnon korkeakoulututkinto sekä usean vuoden kokemus kirjanpidon ja laskennan tehtävistä. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englantia ja osaat hyödyntää liiketoimintaa tukevia tietojärjestelmiä tehokkaasti. Taloushallinnon järjestelmiemme Basware, Analyste, Wintime, Qlikview monipuolinen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen, merkityksellisen sekä mielenkiintoisen työtehtävän organisaatiossa, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja ilmentää arvojaan jokapäiväisessä tekemisessä. Lisätietoja organisaatiostamme löydät kotisivuiltamme www.unicef.fi, josta löytyy myös vuosikertomuksemme.

Lisätietoja tehtävästä saat pääsihteeri Marja-Riitta Ketolalta p. 050 34 34 251, jonka tavoitat keskiviikkona 18.7. klo 9.00 -11.00 ja perjantaina 20.7. klo 10.00-11.00 tai talousjohtaja Tarja Valtakarilta 30.7. klo 10.00-11.00, p. 050 302 2868.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV. Viimeinen hakupäivä on 10.08.2018 mutta käymme hakemuksia jo aikaisemmin lävitse ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo ennen hakupäivän umpeutumista.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 70 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.