Työpaikat

Suunnittelija, maahanmuuttajien työelämäkoulutus

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko tehdä vastuullista ja haastavaa työtä maahanmuuttajien työllistymisen parissa? Haluatko tulla osaksi huipputiimiä?

Suomen Pakolaisavun yksilötyön yksikkö hakee osaavaan joukkoonsa kokenutta ja dynaamista

Maahanmuuttajien työelämäkoulutuksen suunnittelijaa

Yksilötyön yksikkö vastaa Suomen Pakolaisavun yksilöiden elämänhallintaa ja selviytymiskykyä vahvistavasta työstä.

Tehtävästä:

Työelämäkoulutuksen suunnittelijana vastaat maahanmuuttajien työllistymiseen tähtäävän Sauma-hankkeen (STEA 2019-2021) valmennusten sisällöstä ja siihen liittyvien yhteistyökumppanuuksien koordinoinnista. Vastaat myös koulutusten järjestämisestä sekä osallistujien rekrytoinnista, alkukartoituksesta ja loppuarvioinnista. Lisäksi osallistut hankkeen talous- ja hankehallinnon toimenpiteiden, kuten budjetin valmisteluun ja seurantaan sekä toimintojen seurannan ja raportoinnin valmisteluun. Vaativassa tehtävässäsi sinua tukee esimiehesi lisäksi hankkeen työelämämentoroinnin suunnittelija, jonka vastuulla on yritysyhteistyö ja työelämämentorointi.

Tehtävässäsi pääset työskentelemään näköalapaikalle Suomen johtavassa ja kansainvälisesti tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä. Teet tiivistä yhteistyötä, julkisen-, yksityisen- ja kolmannen sektorin kumppaneiden sekä Pakolaisavun eri yksiköiden kanssa. Kehität hanketta tavoitteellisesti ja ennakkoluulottomasti. Olet idearikas, ja sinulla on rohkeutta kokeilla uusia asioita sekä omaat kokemusta vastaavasta työstä. Teet tärkeää työtä, jolla on suuri merkitys yhteiskunnallisesti.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vähintään 3 vuoden soveltuvaa työkokemusta
  • kokemusta kouluttamisesta selkosuomeksi
  • kokemusta kohderyhmän kanssa työskentelystä
  • hyvää tuntemusta suomalaisesta työlainsäädännöstä ja TE-palveluista
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on määräaikainen perhevapaansijaisuus, joka kestää arviolta 17.6.2020 asti ja alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme suunnittelija, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Suunnittelija, työelämäkoulutukset”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksilötyön päällikkö Harri Nieminen (puh: 044 720 8479) 22.05. 15-17 ja 28.05. 10-12.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.