Työpaikat

Sosiaalityöntekijä / Sosiaaliohjaaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Siikajoki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaisen Ristin Oulun piirin Ruukin vastaanottokeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sosiaalityöntekijää tai määräaikaiseen työsuhteeseen sosiaaliohjaajaa.

Ruukin vastaanottokeskus on 150-paikkainen turvapaikanhakijoiden majoituslaitos Siikajoen kunnassa. Sosiaalityöntekijä työskentelee yhteistyössä vastaanottokeskuksen johtajan, sosiaaliohjaajan sekä muun henkilökunnan kanssa. Työpaikalla on tiivis ja toimiva työyhteisö, johon on helppo sopeutua ja tukeutua.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakkaiden sosiaalipalveluiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalityön alkuinfot uusille turvapaikanhakija-asiakkaille, vastaanottorahapäätökset, turvapaikkaprosessiin ja kuntasijoituksiin liittyvät tehtävät, perhetyö sekä muu sosiaalityö. Yhteistyö eri viranomaisten kanssa on tiivistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja moniulotteisen tehtävän turvapaikanhakijoiden arjessa. Moniammatillinen tiimi antaa hyvät valmiudet omaksua työn eri ulottuvuudet. Kaiken tämän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sosiaalityön kentällä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita sosionomi vuoden määräajaksi.

Hakemukseen tulee liittää mukaan myös CV. Aloitus sopimuksen mukaan. Ajokortti on välttämätön.

Hakemukset + CV 24.10.2021 mennessä osoitteeseen sirpa.kallio@redcross.fi.

Lisätietoja: vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kallio: sirpa.kallio@redcross.fi tai p. 040 592 8432

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.