Sosiaalityöntekijä, Jyväskylän vastaanottokeskus | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaalityöntekijä, Jyväskylän vastaanottokeskus

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Jyväskylä

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme sosiaalityöntekijää Jyväskylän vastaanottokeskukseen Salmirantaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.  

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.  

Työtehtävät

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. erityistä tukea tarvitsevien (haavoittuvassa asemassa olevat) palvelutarpeen arviointi. Asiakkaat ovat läpileikkaus koko yhteiskunnan kirjosta ja työtehtävät vaihtelevia ja monipuolisia. Sosiaalityöntekijä tekee tiivistä yhteistyötä vastaanottokeskuksen omien sosiaaliohjaajien kanssa sekä ylläpitää verkostoja useiden kaupungin eri toimijoiden kanssa mm. lastensuojelu, kotouttamispalvelu, opetustoimi, vammaispalvelut jne.

Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Odotamme sinulta

Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa ihmisistä välittämistä sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Kokemus maahanmuuttajatyöstä tai perhepalveluista luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.  

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. Työaika on 114h / 3 vko ja sijoittuu pääsääntöisesti kello 8-16 välille.

Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta ja työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Esitä hakemuksessasi palkkatoive.

Toimipaikka sijaitsee Jyväskylässä ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän vastaanottokeskuksen HR-assistentti Marika Korhonen, p. 040 164 52 75, arkisin 9 - 12. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.