Työpaikat

Sosiaaliohjaaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Hanko
Viimeinen hakupäivä

Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin Hangon vastaanottokeskus hakee sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tule osaksi keskustelevaa, yhteistyö- ja kehitysorientoitunutta moniammatillista tiimiämme. Hangon vastaanottokeskus järjestää kansainvälistä suojelua hakevien välttämättömät sosiaali- ja terveyspalvelut, vastaanottorahan ja muut kansainvälistä suojelua hakevan vastaanottoa koskevan lain edellyttämät palvelut.

Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu kansainvälistä suojelua hakevien asiakkaiden ohjaus- ja neuvontatyö, joka tapahtuu pääosin yksilö- ja perhetapaamisina. Sosiaaliohjaajan tehtävässä painottuu lapsiperheiden asumisen olosuhteisiin ja muuhun elämätilanteeseen liittyvä tukeminen ja selvittely, turvapaikkaprosessin seuraaminen sekä vastaanottorahahakemusten käsittely. Sosiaalityön tiimi vastaa myös kotimaahansa palaavien asiakkaiden avustetun paluun päätösten tekemisestä. Meillä tehdään työtä yhdessä, eikä kenenkään tarvitse selviytyä yksin. Sosiaaliohjaja toimii sosiaalityöntekijän työparina. Lisäksi vastaantottokeskusessa työskentelevät terveydenhoitaja, etuuskäsittelijä ja ohjaajien tiimi sekä johtaja.

Tarjoamme työntekijälle normaalia lyhyemmän työajan (jaksotyö n. 38 h/vko) kilpailukykyisellä palkalla. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, tehtäväkohtainen palkkaluokka on G29. Työ on päivätyötä, mutta voi ajoittain edellyttää valmiutta epäsäännölliseen työaikaan. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, virike-edun, työnohjauksen sekä mahdollisuuden osallistua ammattitaitoa ylläpitäviin koulutuksiin.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö-, verkosto- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta työskentelystä maahan muuttaneiden kanssa sekä perhe- tai kriisityöstä. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida omaa työtä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 8§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Täytä hakemuslomake 22.11.2019 mennessä ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisjohtaja Evelyn Sõer p. 040 704 8243, evelyn.soer@redcross.fi tai johtaja Elmi Salahudin p. 040 701 2319 elmi.salahudin@redcross.fi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.