Sosiaaliohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaaliohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Hämeenlinna

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin vastaanottokeskustoimintaan sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2023 saakka. Työsuhde voi alkaa heti työsopimuksen solmimisen jälkeen tai sopimuksen mukaan.

Hämeen piiri laajentaa Maahanmuuttoviraston toimeksiantona Hämeenlinnan vastaanottokeskustoimintaansa. SPR Hämeenlinnan vastaanottokeskus on vuonna 2009 perustettu 400-paikkainen aikuisten ja perheiden hajasijoitettu keskus, jossa on Hämeenlinnan kantakaupungin lisäksi sivutoimipisteet Forssassa ja Lammilla. Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa ja Mänttä-Vilppulassa, Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella toimii yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat majoitustoiminnasta, vastaanotto- ja käyttörahan myöntämisestä, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityis- ja kuntamajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottolain mukaisia sosiaaliohjauksen palveluita turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua saaville. Huolehdit sosiaalipalveluiden asiakasohjauksessa asiakkaiden oikeuksien, velvollisuuksien sekä välttämättömien sosiaalipalveluiden tiedottamisesta, toteutumisesta ja ohjaamisesta. Tuet ja ohjaat asiakasta prosessin kaikissa vaiheissa aina sen päättymiseen asti.

Toimit moniammatillisessa työryhmässä sosiaalipalveluiden edustajana. Osallistut vastaanottotoiminnan sosiaalipalveluiden yhteiseen suunnitteluun ja koko keskuksen toiminnan kehittämiseen. Työ on itsenäistä ja onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja. Itsenäisen työn lisäksi toimitaan työpareina ja erilaisina tiimeinä työtehtävän mukaisesti.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan. Työtehtävä mahdollistaa myös etätyön tekemisen sovitusti.

Työpaikka on savuton.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Odotamme sinulta

  • Kokemusta maahanmuuttotyöstä/vastaanottotyöstä ja halua perehtyä vastaanottotyön monipuoliseen maailmaan
  • Sosiaalialan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. sosionomi. Ehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa lain (817/2015) 12 §:n mukaiset ehdot täyttävät hakijat. 
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Ajokorttia (B)
  • Ea 1 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa, osoitteessa Keilakatu 1.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.–24.3.2023 vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Katriina Tähkänen sähköpostitse katriina.tahkanen@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2023. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. 

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa