Työpaikat

Siviilikriisinhallintatehtäviä, EUAM Ukraine

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUAM Ukraine -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Community Policing Adviser/Trainer (UAO 46) – vaativuusluokka 5a
Criminal Investigations Adviser/Trainer (UAO 91) – vaativuusluokka 5a
Senior Adviser on Prosecution (LVO 10) – vaativuusluokka 5
Senior Planning and Evaluation Officer (UAC 32) – vaativuusluokka 5
Regional Presence Coordinator (ODO 01) – vaativuusluokka 7

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä (ohje) ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 14.3.2019 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.