Sairaanhoitaja / Terveydenhoitaja (kaksi paikkaa), Mänttä-Vilppulan vastaanottokeskus | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja / Terveydenhoitaja (kaksi paikkaa), Mänttä-Vilppulan vastaanottokeskus

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Mänttä-Vilppula

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin vastaanottokeskustoimintaan kahta sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.6.2022 tai mahdollisimman pian.

Hämeen piiri laajentaa Maahanmuuttoviraston toimeksiantona Mänttä-Vilppulaan vastaanottokeskustoimintaansa. Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia tämän lisäksi Lahdessa ja Hämeenlinnassa, Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella toimiva yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa suunnittelet ja toteutat vastaanottokeskuksen terveydenhuollon järjestämistä ja toteutusta. Vastaat keskuksen lääkehuollosta, hoitotyön valmiudesta ja akuuttisairaanhoidosta. Olet osa moniammatillista työryhmää terveydenhuollon edustajana.

Työ on itsenäistä ja sen menestykselliseen hoitamiseen tarvitset itsenäisen työotteen ja hyvät ihmissuhdetaidot.

Osallistut osaltasi vastaanottotoiminnan terveydenhuollon yhteiseen suunnitteluun ja koko keskuksen toiminnan käynnistämiseen sekä kehittämiseen.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan, myös osa-aikaisesta työajasta voidaan keskustella. 

Työpaikka on savuton.

Odotamme sinulta

  • Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (AMK) tai vanhamuotoista sairaanhoitajan tutkintoa
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Voimassa oleva LOP ja rokotuslupa
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • EA1
  • Reipasta mieltä

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Mänttä-Vilppulassa, osoitteessa Vilpunkatu 10.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa va. vastaanottotoiminnan johtaja Tatu Jeskanen sähköpostitse tatu.jeskanen@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.5.2022 klo 23:59. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Haastatteluja järjestetään Tampereella tai Mäntässä jo hakuprosessin aikana.  

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. 

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.