Työpaikat

Regular giving responsible

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Lääkärit Ilman Rajoja on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Toimintamme kulmakivi ovat lahjoittajat: heidän ansiostaan autamme potilaita ja varmistamme avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä.

Lääkärit Ilman Rajoja Suomen toimisto on perustettu vuosi sitten, ja jo nyt tuhannet lahjoittajat tukevat avustustyötämme lahjoituksin. Tarvitsemme sinua kasvavaan ja nopeasti toimivaan järjestöön ottamaan kokonaisvastuu säännöllisen lahjoittamisen ohjelmasta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Säännöllisen lahjoittamisen vastaavana luot merkityksellisiä kohtaamisia lahjoittajien kanssa. Vastaat säännöllisten lahjoittajien koko elinkaaresta aina hankinnasta sitouttamiseen eri kanavien kautta. Suunnittelet, toteutat ja seuraat säännöllisen lahjoittamisen aktiviteetteja strategian, vuosisuunnitelman ja budjetin mukaisesti. Vastaat ohjelman päivittäisestä tehokkaasta ohjaamisesta ja olet yhteyshenkilö erilaisten yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu myös lahjoittajan elinkaaren ja lahjoittajakokemuksen varmistaminen Salesforce NPSP / Pardot työkaluilla digitiimin tuella. Riippuen kokemuksestasi asiakkuudenhallinnan ja markkinoinnin automaation saralla tuet kollegoitasi muiden lahjoittajaryhmien sitoutumisen kasvattamisessa.

Edellytämme sinulta:

 • sitoutumista humanitaarisiin periaatteisiin ja arvoihin
 • varainhankinnan kokemusta, erityisesti säännöllisen lahjoittamisen osalta
 • analyyttisia taitoja ja kykyä raportoida tuloksia
 • sitouttamisen ja lahjoittajakokemuksen ymmärrystä
 • projektihallinnan taitoja ja kykyä panna suunnitelmat täytäntöön
 • kokemusta asiakkuudenhallinnasta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • kokemusta asiakkuudenhallinta- ja/tai markkinoinnin automaatiojärjestelmistä
 • joustavuutta ja kykyä työskennellä muuttuvassa ja nopeassa toimintaympäristössä

Toivomme:

 • kokemusta Salesforcen (NPSP) ja Pardotin käytöstä
 • kokemusta digimarkkinoinnista tai digivarainhankinnasta
 • kokemusta uuslahjoittajahankinnasta

Tarjoamme:

 • itsenäisen tehtävän toteuttaa säännöllisen lahjoittamisen ohjelmaa
 • kansainvälisen järjestön ja muiden toimistojen, erityisesti Pohjoismaiden tuen kasvaa varainhankinnan ammattilaisena
 • nopean ja innovatiivisen työympäristön

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kuukausipalkka on 3 276 euroa. Lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaedun. Viikkotyöaika on 38 tuntia. Toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä.

Lähetä hakemuksesi 16.9. mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään 39 viikolla. haastatteluun valittuja pyydetään tekemään ennakkotehtävä ennen haastattelua (kesto n. 1,5 h).

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään joulukuussa 2019.

Työpaikkailmoitus ja linkki rekryportaaliin: https://laakaritilmanrajoja.fi/rekry-saannollisen-lahjoittamisen-vastaava-regular-giving-responsible/

Kiinnostuitko? Varainhankintapäällikkö Samuli Tarvainen (044 746 5468) antaa lisätietoja tehtävästä perjantaina 6.9. klo 12–13, maanantaina 9.9. klo 16–17 sekä torstaina 12.9. klo 16–17.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontiéres) on sairaanhoitoon erikoistunut, riippumaton humanitaarinen avustusjärjestö. Pelastamme ihmishenkiä ja autamme siellä, missä hätä on suurin. Hoidamme ihmisiä riippumatta heidän etnisestä, uskonnollisesta tai poliittisesta taustastaan. Vuoden jokaisena päivänä yli 40 000 työntekijäämme antaa humanitaarista apua ja hoitoa noin 70 maassa ympäri maailmaa. www.lääkäritilmanrajoja.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.