Työpaikat

Projektityöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Vantaa
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaisen Ristin Vantaan Nuorten turvatalolle määräaikaista projektityöntekijää Kotipolku-hankkeeseen (äitiysloman sijaisuus).

Hankkeessa tuetaan pääkaupunkiseudulla oleskelevien nuorten aikuisten itsenäistymistä. Työskentely pohjautuu perhe- ja lähiyhteisötyöhön, vapaaehtoistoimintaan sekä verkostotyöhön.

Hankkeen tukitoiminnot keskittyvät nuoriin aikuisiin, joilla on akuutti asunnottomuuden uhka tai muunlaisia asumisen haasteita osana itsenäistymisen muita sosiaalisia ja taloudellisia pulmia. Hanke toteutetaan Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Etsimme projektityöntekijää, jolla on kokemusta nuorten ja perheiden parissa työskentelystä ja verkostotyöstä sekä kiinnostusta nuorten itsenäistymisen tukemiseen. Arvostamme erityisesti uteliaisuutta, kykyä uuden oppimiseen ja itsenäiseen työotteeseen. Edellytämme projektityöntekijältä vähintään opistotasoista koulutusta tehtävään soveltuvalta sosiaalityön, nuorisotyön ja kansalaistoiminnan tai terveydenhuollon alalta.

Arvostamme yhteistyökykyä, kehittävää työotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta ja tukemisesta. Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Pääkaupunkiseudun nuorten aikuisten parissa toimivien kunta- ja järjestöverkostojen hyvä tuntemus katsotaan eduksi.

Projektityöntekijän työ kattaa Espoon, Helsingin ja Vantaan alueet edellyttäen valmiutta liikkuvaan työhön. Pääasiallinen toimipiste sijoittuu Vantaan turvatalolle.

Tarjoamme kiinnostavan työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa kehitetään toimintoja yhdessä nuorten aikuisten, turvatalojen työntekijöiden, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Työhön kuuluu keskeisenä sisältönä asiakastyö 18–24-vuotiaiden nuorten sekä heidän perhe- ja lähiyhteisöjensä kanssa.

Projektityöntekijän tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Projektityöntekijäksi valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhde alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää 31.8.2020 saakka. Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Lisätietoja: projektipäällikkö Miki Mielonen, miki.mielonen@punainenristi.fi, puh. 040 660 1108.

Täytä hakemuslomake 14.11.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Haastattelut pidetään 18.11. ja 21.11. klo 9–16.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee henkilökuntaa ympäri Suomen.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen. Teemme vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin nuorten ja perheiden hyväksi.

Työpaikat

Oppimisen asiantuntija
B2B-myyjä
Viestijä ja markkinoija
Alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori
Varainhankinnan koordinaattori
Johdon assistentti, ulkoministerin kabinetti
Psykososiaalisen tuen suunnittelija
Aluepäällikkö
Taloushallinnon assistentti
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Project Assistant
Project Coordinator
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Digitaalinen varainhankkija
Country Director
JPO-tehtäviä YK-järjestöissä
Programme analyst (JPO)
Associate Professional Officer (JPO)
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Humanitarian Child Protection Officer (JPO)
Talousjohtaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.