Työpaikat

Projektipäällikkö

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

SOS-Lapsikylä ry etsii projektipäällikköä sukupolvien välistä kanssakäymistä kehittävään Lähellä-hankkeeseen, joka on osa STEA:n Arvokas – eriarvoisuuden vähentämisen avustusohjelmaa (2018–2021). Hankkeessa kehitetään ja laajennetaan Mummun ja Vaarin tupa -toimintaa, joka tuo yhteen ikääntyneet vapaaehtoiset ja lapsiperheet molempien kohderyhmien hyödyksi. Toiminnan painopistealueet ovat Vantaan Hakunilassa ja Koivukylässä, sekä Espoossa.

Etsimämme projektipäällikkö toimii asiantuntijana ja hankkeen pääasiallisena vastuuhenkilönä. Tehtävässä menestyminen vaatii monipuolista kykyä dokumentoida ja raportoida hankkeen etenemistä kirjallisesti, sekä seurata hankkeen taloutta. Projektikoordinaattorin lisäksi hankkeessa työskentelee kaksi puolipäiväistä projektityöntekijää.

Arvostamme projektityön kokemusta, kokemusta vapaaehtoistyön koordinoinnista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivisuutta sekä nykyaikaisten työvälineiden ja -menetelmien hallintaa. Arvostamme lapsiperheiden tukipalvelurakenteen tuntemista toiminta-alueilla (Vantaa, Espoo), ymmärrystä lastensuojelun avohuollon tukitoiminnoista ja innostusta sukupolvien kohtaamista edistävään työhön. Lisäksi edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Hakemamme projektipäällikkö on ennakkoluuloton ja luova tiimipelaaja, joka osaa toimia monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Kädessä pysyvät kalenterin, puhelimen ja tietokoneen lisäksi tarvittaessa myös pastakauha, väriliidut ja erotuomarin pilli.  Projektin toiminnat sijoittuvat Espoon ja Vantaan lähiöihin ja hallinnollinen työ SOS-Lapsikylän toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla. Tehtävään sisältyy iltatyötä ja ajokortista sekä oman auton käyttömahdollisuudesta on etua.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen. Ota haaste vastaanja tule jatkamaan ja kehittämään hanketta sukupolvien välisen kanssakäymisen ja positiivisen mielenterveyden edistämiseksi! Tehtävä on määräaikainen hankerahoituksen loppuun (hankeaika 2018–021).

Lisätietoja tehtävästä antaa sidosryhmäjohtaja Tuomo Valve, p. 0400 698 039 (8.7. ja 9.7. klo 10–14). Tehtävä alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.