Työpaikat

Projektikoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Aseistakieltäytyjäliitto etsii projektikoordinaattoria ajalle 10.6.–8.7.2019. Projektikoordinaattorin tehtävä on kansainvälisen Ruokaa ei aseita -työleirin toteuttaminen Aseistakieltäytyjäliiton ja Helsingin Ruokaa ei aseita -ryhmän vapaaehtoisten avustuksella. Leiri järjestetään Rauhanasemalla Helsingin Itä-Pasilassa 24.6.–6.7.

Projektikoordinaattorin työaika on 30h vko (painottuen leirin aikaan) ja palkka 1 600 euroa. Tehtäviin kuuluvat ennen leiriä tapahtuman yleinen suunnittelu sekä siihen tarvittavan välineistön hankkiminen Rauhanasemalle ja leirin aikana ruokakuljetusten sekä ruoanlaiton ja muiden leiriläisten toimintojen organisoiminen, osittain myös leiriläisten viihtyvyydestä huolehtiminen. Suomalaiset vapaaehtoiset ja Aseistakieltäytyjäliiton työharjoittelija avustavat tehtävien hoidossa.

Leiriläiset ja leirille osallistuvat suomalaiset järjestävät tapahtuman aikana eri puolilla Helsinkiä kuusi ruoanjakotapahtumaa, joissa jaetaan ilmaista kasvisruokaa kaikille tarvitseville. Leirille osallistuu noin kymmenen ulkomaista vapaaehtoista eri puolilta maailmaa. Osallistujat voivat olla kaikenikäisiä, mutta todennäköisesti enemmistö heistä on nuoria.

Edellytämme projektisihteeriltä:

  • organisointikykyä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • sosiaalista mielenlaatua ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • joustavaa suhtautumista työnkuvaan

Lisäksi eduksi katsomme:

  • mahdollisuuden asua leiriläisten kanssa Rauhanasemalla leirin ajan
  • aiemman kokemuksen järjestötoiminnasta
  • kiinnostuksen Ruokaa ei aseita -toimintaan
  • B-ajokortin ja valmiuden ajaa autoa Helsingissä

Lähetä hakemuksesi Aseistakieltäytyjäliittoon 24.4.2019 mennessä, mieluiten sähköpostilla.

Aseistakieltäytyjäliitto ry
toimisto@akl-web.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.