Osastovastaava | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Osastovastaava

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Punaisen Ristin Kontti secondhand -myymälät on kasvava ja menestyvä ketju. Kontti-ketjulla on merkittävä rooli Suomen Punaisen Ristin auttamistyön varainhankintakanavana. Kontissa ihmiset osallistuvat Punaisen Ristin auttamistyöhön ostamalla ja lahjoittamalla kierrätystuotteita. Kontti-ketju toimii valtakunnallisesti 12 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Punaisen Ristin Kontti-secondhandketju on kasvava valtakunnallinen toimija ja vastuullisen kierrättämisen edistäjä. Kontit myyvät Suomen Punaiselle Ristille lahjoitettua tavaraa ja tuotto käytetään avustustyöhön kotimaassa ja maailmalla. Kontti on monimuotoinen työyhteisö ja merkittävä työllistäjä välityömarkkinoilla.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Helsingin toimipisteeseen osatovastaavaa.

Osastovastaava (päävastuualueena kodin tuoteosastot) toimii osana työnjohtotiimiä ohjaten Kontti- second hand myymälä- ja tuotantoprosessia sekä muuta päivittäistä toimintaa Kontti-ketjun konseptiohjeistuksen ja erillisen työnjaon mukaisesti. Tehtävään sisältyy aktiivista myynnin ja toimintojen kehittämistä omilla vastuualueilla, vastuuta henkilöstön ohjauksesta ja perehdytyksestä sekä raportointia. Vahvojen sosiaalisten ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi tehtävässä tarvitaan työnjohdollisia taitoja.

Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen opintovapaan sijaisuus

Odotamme sinulta

Kontin toimintaympäristö pitää sisällään monimuotoisen työyhteisön, jossa yhdistyvät kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Tehtävään soveltuva työkokemus voi olla vähittäiskaupasta tai muusta kaupan ja asiakaspalvelun toiminnoista. Arvostamme kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja erilaisista henkilöstön ohjaustehtävistä. Kokemus vähittäiskaupan toiminnoista, erityisesti kodin käyttötuotteiden parista tai second hand –tuotteista edesauttaa tehtävässä menestymistä. Soveltuva koulutus tehtävään on esimerkiksi kaupallisen alan koulutus. Tehtävässä korostuu kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, paineensietokyky, vastuuntuntoisuus, sekä hyvät työyhteisö- ja tiimityötaidot.

Tarjoamme mielenkiitoisen tehtävän osana maailmanlaajuista Punaisen Ristin avustus toimintaa, Kontti-ketjun organisaation tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen eri tehtäväalueilla.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Työsuhde: määräaikainen työsuhde, kestoarvio n. 12 kk.  

Hakuaika: 14.8.2022 saakka

Lisätietoja tehtävästä antaa Kontti-päällikkö Emilia Lyytikäinen ti 9.8. klo 13–16 ja to 11.8. klo 13–16. p. 040 158 2543

Lisätietoja Kontti-ketjusta; https://sprkontti.fi/

Hae Punaisen Ristin sivujen kautta