Työpaikat

Nälkäpäivä-kampanjan koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon, varainhankinnan linjaan Nälkäpäivä-kampanjan koordinaattorin vanhempainvapaan sijaista ajalle 15.9. 2020 -15.10.2021

Nälkäpäivä on Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys, joka näkyy ja kuuluu kaikkialla Suomessa.

Nälkäpäivänä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon ja se on oiva tilaisuus kertoa Punaisen Ristin katastrofirahaston varoilla tehtävästä työstä Suomessa ja maailmalla. Nälkäpäivä aktivoi Punaisen Ristin vapaaehtoiset, työntekijät, lahjoittajat, tukijat, koulut ja suuren yleisön.

Nälkäpäivä-kampanjan koordinaattori johtaa projektia ja pitää langat käsissä. Hän on yhteistyökykyinen ammattilainen, ideoija ja innovaattori. Hänellä on halua ja rohkeutta kunnioittaa aiempaa hyväksi todettua ja toisaalta valmius uudistaa keräystä alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Odotamme hakijalta tehtävään sopivaa koulutusta, kykyä hallita ja johtaa kokonaisuuksia, kokemusta markkinoinnista ja viestinnästä, erittäin hyviä yhteistyötaitoja sekä taitoa motivoida ja haastaa mukaan suuria joukkoja.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Tehtävä edellyttää matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5.

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.8. klo 12–13 Suomen Punaisen Ristin varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta puhelimitse 040 7411 030.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 18.8.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.