Työpaikat

Monitoring Officer, SMMU

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine (SMMU) -operaatiossa avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään:

Monitoring Officer – vaativuusluokka 5a

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu Sisäasiainministeriön asetukseen (1388/2018). Enimmäispalvelusaika tehtävässä on kaksi vuotta.

Tehtävään voidaan asettaa ehdolle useita henkilöitä ja ehdokkaat voidaan valita operaation toimesta ETYJ:n rosteriin. Rosteriin valitut asiantuntijat tulevat korvaamaan operaatiosta kotiutuvia suomalaisia tarkkailijoita, joten operaatioon lähdön ajankohtaa ei voida ennustaa tarkasti ja rekrytointiprosessi voi olla kokonaisuudessaan pitkä, vaikkakin osalle valituista toimialueelle lähtö voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Jos asiantuntija valitaan operaation toimesta ETYJ:n rosteriin, niin Kriisinhallintakeskus ei voi samaan aikaan asettaa häntä ehdolle muihin mahdollisesti avautuviin tehtäviin.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen hr@cmcfinland.fi ja lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 5.5.2021 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen ETYJ:n sihteeristölle. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.