Työpaikat

Lakiasiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Maat ja alueet
Suomi
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kiinnostaako sinua merkityksellinen tehtävä suomalaisessa järjestökentässä? Tartu rohkeasti mahdollisuuteen kansainvälisesti toimivassa kehitysyhteistyöjärjestössä! 

Pääset käyttämään ja laajentamaan osaamistasi monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Asiakaskuntasi koostuu niin Helsingissä kuin ulkomailla sijaitsevissa maatoimistoissakin työskentelevästä henkilöstöstämme.

Tehtäviisi kuuluu mm.

 • huolehtia, että säätiön sisäiset ohjeistukset ja prosessit täyttävät lain ja hyvän hallinnon vaatimukset 
 • huolehtia siitä, että Ulkomaanavun sopimukset ovat kattavat ja ajantasaiset ja säätiön edun mukaiset sekä tukea maatoimistojamme sopimusasioissa
 • kehittää Ulkomaanavun tietosuojakäytäntöjä ja -ohjeita sekä varmistaa, että ne ovat EU:n tietosuojasäännösten mukaisia
 • tukea johtoa yleisesti lainopillista asiantuntemusta edellyttävissä tehtävissä 
 • vahvistaa Ulkomaanavun toiminnan vastuullisuutta osallistumalla valitusmekanismin kehittämiseen ja valitusten käsittelyyn.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät tehtävän moninaiset langat käsissäsi hermostumatta aikataulupaineista. Seuraat Ulkomaanavun toimintaan liittyviä lainsäädännön muutoksia itsenäisesti ja arvioit niiden vaikutuksia säätiön toimintaan. Kommunikoit luontevasti eri kulttuuritaustaisten työntekijöidemme kanssa sekä kasvokkain että virtuaalisesti. Olet myös valmis kouluttamaan henkilöstöämme sekä Suomessa että maatoimistoissa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla:

 • lainopillinen korkeakoulututkinto 
 • kokemusta yllä mainituista tehtävistä
 • itsenäinen työote sekä taitoa selventää juridiset asiat ymmärrettävästi eri ammattialoja edustaville työkavereillesi
 • hyvät vuorovaikutustaidot
 • näkemystä säätiön lakiasioiden ja hyvän hallintotavan kehittämisestä
 • hyvä suomen ja englannin kielen taito, ranskan kielen taito on eduksi
 • kokemusta työskentelystä kansainvälisessä työyhteisössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä on mukavat työkaverit ja välitön organisaatio. Ohjelmamaissa olevien edunsaajien hyvinvoinnin edistämisen lisäksi pidämme huolta myös omien työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon sekä etätyö- ja koulutusmahdollisuuksia.

Olet osa osaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa hallinnon 13-henkistä tiimiä, joka palvelee sisäisiä asiakkaita. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä sähköpostitse hallintojohtaja Hanna Saarelaiseen (hanna.saarelainen(at)kua.fi). Lue lisää Kirkon Ulkomaanavusta osoitteessa www.kirkonulkomaanapu.fi tai katso oheisesta videosta, mihin organisaatiomme pyrkii ja mitä työntekijämme ovat mahdollistamassa ohjelmamaissa. https://www.youtube.com/watch?v=jzZmuD8nskM&feature=youtu.be

Kiinnostuitko? Hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella.Hakuaika tehtävään päättyy 6.8.2021. Haastattelut voivat olla englanninkielellä. ;

Finn Church Aid (FCA) is Finland’s largest development co-operation organisation and the second biggest organisation in Finland working in humanitarian aid. FCA is a founding member of the international aid alliance of churches, ACT Alliance. We seek positive change by supporting the most vulnerable people in fragile contexts. We specialize in supporting local communities’ right to peace, livelihoods and quality education. Qualified and interested candidates irrespective of age, gender, race, religion or ethnic affiliation are encouraged to apply for the vacancy.

FCA practices zero tolerance against child abuse. FCA’s Child Safeguarding Policy applies to all FCA staff. FCA has zero tolerance concerning aid diversion and illegal actions and may screen applicants against international lists to ensure due diligence and compliance with Anti-money Laundering and Combating the Financing of Terrorism requirements.

FCA is certified against the Core Humanitarian Standard on Quality and Accountability (CHS).

Työpaikat

Kansainvälisen viestinnän tuottaja
Projektikoordinaattori
Investigations Manager
Dialogiasiantuntija
HR-koordinaattori
Lakiasiantuntija
Ohjelmasuunnittelija
International Communications Specialist
Ohjelma-avustaja
Verkkotuottaja
Suomen kielen opettaja/ohjaaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.