Työpaikat

Kriisi- ja perhetyöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Turku
Viimeinen hakupäivä

Haemme Turun Nuorten turvataloon kriisi- ja perhetyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme kriisi- ja perhetyöntekijältä vähintään opistoasteista tutkintoa sosiaali-, terveys-, kasvatus-, kansalaistoiminnan tai nuorisotyön alalta. Odotamme monipuolista kokemusta perhe- ja verkostotyöstä sekä nuorten parissa työskentelystä.

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta sekä kokemusta vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista, vapaaehtoisten ohjaamisesta ja tukemisesta.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on päivä- ja vuorotyötä. Työhön kuuluu asiakastyön lisäksi mm. toimintaa vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä turvatalon kehittämistehtäviä yhteistyössä tiimin kanssa.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin. Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhde alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa Turun Nuorten turvatalon johtaja Marina Stubb puhelimitse 040 187 0664 perjantaina 2.11 klo 9–12 ja tiistaina 6.11 klo 12–15 tai sähköpostitse marina.stubb(at)punainenristi.fi.

Täytä sähköinen hakemus 8.11.2018 mennessä. Lisää hakemukseesi cv.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen. Teemme työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin. Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.