Työpaikat

Koordinaattori, logistiikkavapaaehtoiset ja yhteistyökumppanuudet

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tehtävänäsi on WeFood-myymälän logistiikan kokonaisvastuu sisältäen logistiikkavapaaehtoisten rekrytoimista, perehdyttämistä ja sitouttamista. Luot vapaaehtoisille hyvää ilmapiiriä ja mahdollistat heille mielekkään ympäristön työvälineineen toimia vapaaehtoistyössä. Pidät yhteyttä WeFoodin olemassa oleviin yhteistyökumppaneihin ja sovit hävikkiruokaerien noutojen ajankohdista. Tarvittaessa noudat hävikkiruokaeriä pääkaupunkiseudun yhteistyökumppaneiltamme myymälään. 

Sinulla on soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus vapaaehtoisten koordinoimisesta katsotaan eduksi. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja olet hyvä organisoimaan vastuualueellesi kuuluvia tehtäviä. Sinulle on ominaista tiimityöskentely, huolellinen ote työhön ja koet vahvuudeksesi yhteydenpidon niin uusiin kuin jo tuttuihin ihmisiin.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Suomen ensimmäisen hävikkiruokamyymälän tiimissä! Työsi vaikuttaa merkittävästi WeFood hankkeen ydintoimintoihin ja konkreettisesti hävikkiin päätyvän ruuan vähenemiseen. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa. B-ajokortti ja turvallinen ajotapa pakettiautolla auttavat tehtävään valituksi tulemista.

Tehtävä alkaa 1.9.2020 ja päättyy 31.12.2021 WeFoodin ja Kauppakeskus Redin voimassaolevan vuokrasopimuksen mukaisesti, ja sijoittuu Helsinkiin Kirkon Ulkomaanavun toimistolle sekä Kauppakeskus Rediin. Tehtävä on kokoaikainen. Tehtävän palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään ja tarjoamme työsuhde-etuna muun muassa liikuntaseteleitä.

Lisätietoja tehtävästä saat myymäläpäällikkö Eveliina Pölläseltä 040 193 2024, 22.7. klo 15-17 ja 28.7. klo 15-17.

Hae tehtävää linkistä avautuvalla lomakkeella 2.8. mennessä.

WeFood on osa Kirkon Ulkomaanavun ilmasto- ja ympäristötyötä. Hankkeessa toimii 150 vapaaehtoista ja 35 yhteistyökumppania Suomen ruokahävikin hyödyntämiseksi.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.