Työpaikat

Kehitysyhteistyön koordinaattori

Paikkakunta
Kathmandu
Viimeinen hakupäivä

Suomen suurlähetystö Kathmandussa hakee paikallisesti palkattua kehitysyhteistyön koordinaattoria.

Suomen suurlähetystö Kathmandussa hakee palvelukseensa määräaikaista, edustustoon työsuhteessa olevaa paikallisesti palkattua kehitysyhteistyön koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021–30.11.2022 (tai sopimuksen mukaan). Korona pandemian takia tarkkaan aloituspäivämäärään voi vielä tulla muutoksia.

Koordinaattori toimii hankehallinnon tukena. Toimenkuvaan kuuluu avustavat tehtävät liittyen EU-yhteistyön Team Europe –aloitteisiin, joita on käynnissä ja/tai valmisteilla vesi-, opetus- ja tasa-arvosektoreilla. Tehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Raporttien ja dokumenttien esi-laaduntarkastus;

  • Erilaisten selvitysten tekeminen ja tiedonkeruu;

  • Monitorimatkojen tuki (erityisesti Suomen ja EU:n yhteismonitorointimatkoihin liittyen);

  • Viestintä, verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen;

  • Kokous- ja tapahtumajärjestelyt ja raportointi edustustolle;

  • Hankehallinnossa avustaminen mukaan lukien hankkeiden valmistelu, käynnistys ja lopetus;

  • Evaluointien valmistelussa avustaminen;

  • Team Finland –tehtävissä avustaminen;

  • Muut edustuston päällikön määräämät tehtävät.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja siihen liittyvää työkokemusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä vaaditaan hyviä valmiuksia hallita suuria asiakokonaisuuksia, sujuvaa raportointi- ja koordinointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa kahdenvälisissä ja kansainvälisissä asiakysymyksissä, valmiutta tietojärjestelmien käyttöön, huolellisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivotaan valmiutta sekä kiinnostusta sopeutua työskentelemään kehitysmaassa. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Palkka määräytyy paikallisen palkkatason, sekä aikaisemman työkokemuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan paikallisesti palkatun työntekijän ehtoja ja paikallista Nepalin lainsäädäntöä. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittää osaamista sekä mukavan työyhteisön. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan viimeistään 20.6.2020 sähköpostilla osoitteeseen Sanomat.KAT@formin.fi Viestin otsikoksi pyydämme merkitsemään "Koordinaattori/KAT".

Hakijoiden antamia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja ei siirretä tai luovuteta eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Suomen ulkoministeriön tietosuojakäytäntöön voi tutustua osoitteessa (um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa). Hakemalla tehtävään hakija hyväksyy tietosuojakäytännön ja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

Lisätietoja tehtävästä sekä työsuhteesta voi tiedustella osoitteesta jari.laukka@formin.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.