Työpaikat

JPO-tehtäviä: WHO, WFP, UN Women

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

Ulkoministeriö rahoittaa vuosittain suomalaisia YK:n apulaisasiantuntijatehtäviin (Junior Professional Officer) YK:n ja sen alaisten järjestöjen, kansainvälisten rahoituslaitosten ja eräiden tutkimusjärjestöjen palvelukseen. JPO-ohjelman toimikausi on lähtökohtaisesti kaksi vuotta, mutta kolmivuotista kautta pidetään kokemuksen monipuolisuuden ja rekrytoitumisen näkökulmasta suotavana.

Apulaisasiantuntijatehtäviin hakevilta edellytetään Suomen kansalaisuutta, ylempää korkeakoulututkintoa, suomen tai ruotsin kielen taitoa sekä erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Toisen YK:n virallisen kielen (ranska, espanja, arabia, venäjä, kiina) tuntemus on etu. Hakijoilla tulee lisäksi olla vähintään 2 vuotta koulutustaan vastaavaa työkokemusta. Tehtävien koulutuksellisesta luonteesta johtuen yläikäraja apulaisasiantuntijatehtäviin hakeutuville on 32 vuotta hakuajan umpeutuessa.

Haussa JPO-tehtäviä seuraavissa YK-järjestöissä:

  • World Health Organization (WHO): Program Management Officer – Windhoek, Namibia. Hae paikkaa täällä. Hakuaika päättyy 8.2.2020
  • World Food Programme (WFP): Systems Engineering Officer (Cash-Based Transfer) – Rome, Italy. Hae paikkaa täällä. Hakuaika päättyy 8.2. 2020.
  • UN Women: Programme Analyst, Women’s Empowerment – Bishkek, Kyrgyzstan. Hae paikkaa täälläHakuaika päättyy 8.2.2020.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.