Työpaikat

Johdon assistentti, ulkoministerin kabinetti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Organisaation esittely

Ulkoministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

Tehtävän kuvaus

Etsimme johdon assistenttia ulkoministerin kabinettiin. Tehtävään kuuluu poliittisen valtiosihteerin henkilösihteerin tehtävät, kuten esimiehen aikataulun hallinta sekä tapaamisten, tilaisuuksien ja matkojen järjestelyt, asiakirjaliikenne sekä tiedon etsiminen esimiehen käyttöön. Tehtävään kuuluu myös yleishallinnollisia tehtäviä, sekä muita ulkoministerin kabinetin tehtäviä, esimerkiksi kabinetin muiden assistenttien sijaistamista.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi (suullinen): erinomainen
Suomi (kirjallinen): erinomainen
Suomi (ymmärtäminen): erinomainen

Ruotsi (suullinen): tyydyttävä

Ruotsi (kirjallinen): tyydyttävä
Ruotsi (ymmärtäminen): tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomin tutkintoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa, vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa ja erittäin hyvää englannin kielen taitoa.
Kokemus johdon assistentin tehtävistä sekä valtion-, erityisesti ulkoasianhallinnon tuntemus luetaan eduksi.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.2.2020 Tehtävä alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Määräaikainen, päättyy: 30.4.2023 Määräaikausuuden kesto on 30.4.2023 asti, kuitenkin niin että tehtävä on määräaikainen enintään hallituskauden loppuun saakka.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:  27.1.2020 16:15

ID:   24-532-2019

Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Ulkoministeriö / Henkilöstöyksikkö
PL 176
00023 Valtioneuvosto

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 Palkkaus määräytyy ministeriön palkkausjärjestelmän vaativuustason 8A (2 626,48 e) mukaisesti. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Miia Rainne
Virkamiessihteeri
029535421

Kalamäki Katja
Virkamiessihteeri
+ 358 295 351 518

Toimipiste

Ulkoministeriö
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.