Työpaikat

Johdon assistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Mitä haemme?

Haemme SOS-Lapsikylän keskustoimistolle johdon assistenttia. Tehtävässäsi toimit toimitusjohtajamme tukena ja oikeana kätenä. Olet osaltasi varmistamassa arkemme sujumista ja tavoitteidemme toteutumista. 

Assistentin työnkuvaan kuuluu mm. kokous- ja matkajärjestelyt, kokousasiakirjoista ja -tarjoiluista huolehtiminen, tapaamisten sopiminen (myös kansainväliset) sekä kalenterihallinta. Lisäksi hoidat muita hallinnollisia tehtäviä, kuten matkalaskuja, ja olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin aina tilanteen vaatiessa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-koulutusta sekä kokemusta vastaavista johdon assistentin tehtävistä.  

Sinulla on vahva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito, hyvä tietotekninen osaaminen ja omaksut nopeasti uusia työhösi liittyviä järjestelmiä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja taitava organisoija sekä joustava ja vastuullinen tiimipelaaja. Sinulla on myös hyvät valmiudet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän perinteikkäässä ja kehittyvässä lastensuojeluorganisaatiossa. Johdon assistentin tehtävä on organisaatiossamme uusi ja työnkuvaa on osin mahdollista muokata aiemman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta. Työpisteesi sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Niina Somero p. 044 517 7037. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on aluksi vuoden pituinen määräaikaisuus, mutta on mahdollista, että työsuhdetta jatketaan tämän jälkeen.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 15.12. mennessä! Haastattelut järjestetään 16.12. klo 13–16  ja/tai 18.12. klo 9–12 välillä.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.