Työpaikat

Ihmisoikeuksien asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme asiantuntijaa edistämään ihmisoikeuksia ja ihmisoikeustietoisuutta monipuolisesti. Etsimämme asiantuntija tuntee hyvin ihmisoikeusmekanismeja ja Suomen ihmisoikeusongelmia, kuten syrjinnän kysymyksiä. Hakemallamme asiantuntijalla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä taito kertoa ja kouluttaa ihmisoikeuksista rakentavasti ja innostavasti.

Tehtävä sisältää nuorisotyöntekijöiden parissa tehtävien koulutusten suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Etsimämme asiantuntija kokee myös vaikuttamistyön omakseen ja seuraa aktiivisesti yhteiskunnallisia keskusteluja.

Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän ihmisoikeusjärjestössä sekä näköalapaikan ajankohtaiseen ihmisoikeustyöhön. Ihmisoikeusliitto on asiantuntijajärjestö, jonka tehtävänä on seurata Suomen ihmisoikeustilannetta ja edistää perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa.

Tehtävä on kokopäiväinen ajalle 1.5.2019–31.12.2020.

Työssä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta
  • Vankkaa ihmisoikeusosaamista
  • Kokemusta kouluttamisesta ja/tai opetuksesta
  • Kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä
  • Monipuolisia viestintä- ja esiintymistaitoja
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista ilmaisua

Katsomme eduksi kokemuksen koulutusmateriaalien kehittämisestä kohderyhmälähtöisesti sekä nuorisotyön kentän tuntemisen. Arvostamme kokemusta kansalaisjärjestötoiminnasta ja hankesuunnittelusta. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme uudelle työntekijälle räätälöidyn perehdytyksen tehtävään. Ihmisoikeusliitto edistää konkreettisin keinoin toiminnassaan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Ihmisoikeusliiton vaikuttamistyön päällikkö Heli Markkula p. +358 44 738 9120 perjantaina 22.3. klo 9–16 välillä sekä tiistaina 26.3. klo 11–16 välillä. Haastattelut järjestetään viikoilla 14 ja 15.

Hakemukset ja ansioluettelot 31.3.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse rekrytointi@ihmisoikeusliitto.fi.

Toivomme, että ilmoitat hakemuksessa kahden sellaisen suosittelijan yhteystiedot, joiden kanssa olet työskennellyt.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.