Työpaikat

HR-koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Haemme nyt keskustoimistollemme Helsinkiin HR-koordinaattoria.

HR-koordinaattorina tehtävänäsi on opastaa ja tukea esimiehiä ja henkilöstöä palvelussuhdeasioissa läpi työsuhteen elinkaaren. Tulkitset työehtosopimusta (Yksityisen sosiaalipalvelualan tes) ja ohjeistat henkilöstöämme mm. työaikaan, vuosilomiin, poissaoloihin ja palkkoihin liittyvissä kysymyksissä. Toimit ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä ja HR-järjestelmien pääkäyttäjänä (Sympa, Mepco, Quinyx ja Timecon). Osallistut HR-toimintojen kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus HR-työstä. Olet omatoiminen, tarkka ja arvostat sujuvia prosesseja. Sinulla on tehokas, ystävällinen ja ammattitaitoinen palveluote. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi ja työskentelemään itsenäisesti. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tule mukaan luomaan kanssamme uudenlaista organisaatiokulttuuria Pelastakaa Lapsiin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kansainvälisessä lastensuojelujärjestössä, mukavat ja kannustavat työkaverit, mahdollisuuden kehittyä ja hyvät edut. Teemme yhdessä tinkimättömästi ja suurella sydämellä työtä lasten hyväksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemmin. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää täällä 26.7.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi HR-johtaja Sanna Salonen puh. 040 514 0384 pe 26.6. klo 10.00–13-00 tai HR-asiantuntija Johanna Peltomaa puh. 050 447 3456 to 2.7. klo 12.00–14.00 tai to 9.7. klo 12.00–14.00.

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.