Henkilöstökoordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Henkilöstökoordinaattori

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Turku

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä! 

Kontti-ketju on tärkeä osa Suomen Punaisen Ristin varainhankintaa. Kontissa ihmiset osallistuvat Punaisen Ristin auttamistyöhön ostamalla tai lahjoittamalla kierrätystuotteita. Secondhand-myymäläketjuna Kontti on saavuttanut jatkuvaa kasvua niin asiakasmäärien, myytyjen tuotteiden kuin asiakaskäyntien osalta. Toimimme valtakunnallisesti 12 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. 

Kontti myy pääsääntöisesti myymälöihin lahjoitettua tavaraa. Valtakunnallisena secondhand-toimijana edistämme tavaroiden vastuullista uudelleenkäyttöä. Ketjun tuotto käytetään Punaisen Ristin auttamistyöhön kotimaassa ja maailmalla. Olemme myös merkittävä työllistäjä välityömarkkinoilla ja työyhteisön monimuotoisuus antaa mahdollisuuden tutustua ihmisiin erilaisista taustoista.  

Haemme Turkuun henkilöstökoordinaattoria.

Työtehtävät

Tehtävänäsi on toimia henkilöstön apuna arkipäivän työssä ja työsuhdeasioissa. Koordinoit rekrytointia ja osallistut Kontin HR-tehtäviin. Verkostoidut ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Kontissa ohjaat ja perehdytät henkilöstöä käytännön työssä, organisoit koulutuksia ja kannustat osaamisen kehittämisessä. Osallistut aktiivisesti työnjohtotiimin jäsenenä myymälätoimintoihin työvuorokierrossa ja varmistat osaltasi kierrätystavaratalon menestyksen. 

Henkilöstökoordinaattorit huolehtivat yhdessä siitä, että toiminta on tehokasta, turvallista ja sujuvaa lahjoitusten vastaanotosta myyntiin asti. Ketjussa tuetaan henkilöstökoordinaattoreiden verkostoitumista eri paikkakunnilla toimivien työkavereiden kanssa.  

Työyhteisö on monimuotoinen ja työllistämistoiminnan luonteen vuoksi nopeasti uudistuva. Yhdistämme toiminnassamme kaupallisen ja sosiaalisen näkökulman. Toimit tehtävässä työnjohtoroolissa.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa

Odotamme sinulta

Etsimme työkaveria, jolla on rekrytointi- ja työllistämisosaamista ja vahvaa kokemusta tiimityöstä.  

Työssäsi tarvitset osaamista henkilöstön ohjaamisesta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme TE-hallinnon toimintatapojen ja tukityöllistämisen osaamista. 

Toivomme sinulta kokemusta secondhand-kaupasta, esimerkiksi aiemman työkokemuksen tai muun perehtyneisyyden kautta. Kaupan alan ymmärrys tukee työtehtävässä onnistumista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana valtakunnallista secondhand -ketjua ja maailman suurinta avustusjärjestöä, vahvan ketjuorganisaation tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. 
Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.  

Kiinnostuitko?

Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveen.

Lisätietoja antaa myymäläpäällikkö Marika Kohonen, 040 684 5307 14.9.2023 klo 9.00–15.00 ja 18.9.2023 klo 9.00–15.00.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.9.2023. 

Lisätietoja Kontti-ketjusta: https://sprkontti.fi/

Hae paikkaa