Työpaikat

Hallintotyöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

HAUS kehittämiskeskus Oy (HAUS) on valtion täysin omistama osakeyhtiö, jonka päätoimialueena on valtionhallinnon koulutus ja kehittäminen. In-house –toimijana HAUS osallistuu aktiivisesti valtionhallinnon kehittämishankkeisiin. HAUSin toimintaan kuuluu myös laaja kansainvälinen liiketoiminta, joka koostuu erityisesti Euroopan unionin rahoittamista Twinning-hankkeista ja ulkoministeriön kumppanuushankkeista.

Haemme palvelukseemme hallintotyöntekijää – Afganistan-tiimin hallinnollinen avustaja

Afganistanin vakauttaminen on kansainvälisen yhteisön ensisijainen tavoite. Tätä tavoitetta tukeakseen Suomi järjestää yhteistyössä Afganistanin ja YK:n kanssa vuoden 2020 ministeritason Afganistan-apukonferenssin Genevessä, jossa sitoutetaan kansainvälinen yhteisö ja Afganistanin hallitus yhteisiin tavoitteisiin kehitysyhteistyön koordinoimiseksi Afganistanissa vuosien 2021–2024 aikana. Konferenssi järjestetään säännöllisesti neljän vuoden välein.

Konferenssin alustavaksi ajankohdaksi on kaavailtu marraskuuta 2020 ja tätä edeltää yksi tai kaksi suppeampaa valmistelukokousta. Konferenssiin odotetaan noin 400–500:aa osallistujaa. Ministeriöön rekrytoidaan konferenssijärjestelyistä vastaava tiimi, joka koostuu osittain virkauralaisista ja osittain ulkopuolisista asiantuntijarekrytoinneista. Kokousten teknisiä järjestelyitä hoitamaan palkataan tekninen tiimi ja Kabuliin kehitysyhteistyöasiakirjojen valmisteluista vastaavia virkamiehiä.

Toimenkuva:

Hallinnollisen työntekijän toimenkuvaan kuuluu avustaminen hallinnollisten tehtävien osalta. Tehtävä pitää sisällään kalenterointia, matkavarauksia, tilavarauksia ja koordinointia sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Työntekijä toimii läheisessä yhteistyössä ministeriön Afganistan-tiimin kanssa. Hallinnollisesti henkilö toimii Eteläisen Aasian yksikönpäällikön alaisuudessa.

Hakijalta odotetaan ymmärrystä kansainvälisten kokousten järjestelyistä ja tiimien avustamisesta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Kielitaidon osalta sujuva suomen ja englannin kielen taito, muista kielistä on etua. Edellytämme myös kaikkien käyttöjärjestelmien tuntemusta sekä hyviä sosiaalisen median taitoja. Tehtävässä on kiinteä 3500 euron bruttokuukausipalkka. Fyysinen työpaikka sijaitsee Helsingissä ulkoministeriön tiloissa.

Tehtävän kesto: aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kesto arviolta vuoden 2020 loppuun asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 27.3.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: heidi.lempinen@haus.fi, johtaja, HAUS International.

Lisätietoja: Titta Maja, Eteläisen Aasian yksikön päällikkö, titta.maja@formin.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.