Työpaikat

Hallintojohtaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

SOS-lapsikyläsäätiö hakee hallintojohtajaa vastaamaan säätiön talous- ja henkilöstöhallinnon johtamisesta ja kehittämisestä. Kyseessä on uusi tehtävä. Hallintojohtaja on osa säätiön johtoryhmää ja toimii seitsemän osaavan asiantuntijan esimiehenä.

Hallintojohtajan vastuualueisiin kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinnon johtamisen lisäksi kiinteistö- ja IT-asiat. Olet säätiön johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.Hallinnon kokonaisuus sijaitsee Helsingissä, mutta hallintojohtaja palvelee kaikkia SOS-Lapsikylän toimipisteitä, jotka sijaitsevat ympäri Suomen 13 eri paikkakunnalla. Lisäksi toimenkuva sisältää kansainvälistä yhteistyötä. Säätiöllä on kiinteistöjä ympäri Suomea, ja kiinteistöjen strateginen hallinta kuuluu hallintojohtajan työnkuvaan.

Hallintojohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa talous- ja HR-asioiden osaamista, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisista johtamistehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotannon, kuntatalouden ja myynnin ymmärtäminen sekä varainhankinnan, kansainvälisen työn sekä hankkeiden ja hankerahoituksen hallinnoinnin kokemus katsotaan eduksi. Odotamme uudelta johtajalta myös muutosjohtamiskykyä ja taitoja kehittää säätiön talouden ja henkilöstöhallinnon toimintakäytäntöjä toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.  

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 5.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat SOS-lapsikyläsäätiön toimitusjohtaja Mikaela Westergård  to 7.8. klo 13.00–15.00 ja ke 21.8. klo 09.00–11.00, p. 044 761 4157 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari  Personnel Groupista, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.8.2019 mennessä. Tehtävää voi hakea täällä.

SOS-lapsikyläsäätiö on vakavarainen, kehittävä ja kasvava lastensuojelupalvelujen tuottaja Suomessa. Laajennamme toimintaamme uusiin toimintamalleihin ja teemme sekä kotimaista että kansainvälistä varainhankintaa lasten hyvinvoinnin tukemiseen. Lastensuojelupalvelujemme piirissä on tänä vuonna noin 800 lasta ja yleishyödylliset palvelumme tavoittavat monta sataa lasta ja aikuista vuosittain. Lisäksi autamme tuhansia lapsia eripuolilla maailmaa kansainvälisten hankkeittemme avulla. Arvioitu liikevaihtomme vuodelle 2019 on noin 23 miljoonaa euroa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.