Työpaikat

F2F-koordinaattoreita

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme kolmea F2F-koordinaattoria äitiysloma- ja opintovapaasijaisiksi varainhankinnan yksikköömme.

Feissaus (F2F) eli kasvokkainmarkkinointi on yksi UNICEFin tärkeimmistä kuukausilahjoittajien uushankintakanavista. Koordinaattori organisoi F2F-päällikön tukemana eri kaupunkien kasvokkain tapahtuvaa varainkeruutoimintaa; rekrytoi, kouluttaa ja motivoi varainkerääjiä sekä johtaa tiimien toimintaa päivittäisellä tasolla sekä seuraa ja raportoi tiimiensä tuloksia. Työ edellyttää valmiutta matkustaa Suomessa.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa tutkintoa ja/tai kokemusta vastaavissa tehtävistä
  • vähintään vuoden kokemusta F2F-varainkeruusta
  • kokemusta tiiminvedosta ja tulosvastuullisesta työstä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englanninkielen osaamista
  • kunnianhimoista suhtautumista tulostavoitteisiin

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, jota pääset tekemään innostuneessa ja kannustavassa tiimissä. Työ tarjoaa ympäristön, jossa taitavakin hakija pääsee kehittämään omaa ammattitaitoaan uudelle tasolle.

Meillä on kolme avonaista paikkaa. Kaksi äitiyslomasijaisuutta ja yksi opintovapaasijaisuus. Paikat täytetään heti oikean ehdokkaan löydyttyä. Sopimus on kokoaikainen 37,5 h/vko.

Lisätietoja: F2F-päällikkö Jason Kennedy 8.7 kello 11.00–12.00 sekä 15.7 kello 13.00–14.00 puh. 050 3527000.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive sekä CV 19.7.2020 mennessä.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 60 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.