Työpaikat

ERU-koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Tampere
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan linjaan, SPR:n Logistiikkakeskukseen Tampereelle ERU-koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä julkisoikeudellinen kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla.  Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä. SPR on suurin kansainvälisten avustustyöntekijöiden lähettäjä Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun operaatioissa.

Suomen Punaisen Ristin Logistiikkakeskus Kalkun kaupunginosassa Tampereella on yksi Euroopan suurimmista kansainväliseen avustustoimintaan erikoistuneista keskuksista Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeessä. Keskuksella on 7 000 m2 toimitiloja Tampereella ja Joensuussa.

Logistiikkakeskus hankkii SPR:n operaatioissa käytettävät avustustarvikkeet ja varastoi hätäavussa yleisimmin käytettyjä tuotteita välittömästi toimitettaviksi. Keskus suunnittelee, hankkii, kokoaa ja pitää lähtövalmiudessa nopean avustustoiminnan lääkintä-, viesti-, majoitus-, logistiikka- ja jakeluyksiköitä (Emergency Response Units, ERU) ja huolehtii niiden henkilöstön teknisestä koulutuksesta.

Logistiikkakeskus hankkii varusteita ja kokoaa vastaanottokeskuksia varten tarvikepakkauksia. Keskus ja sen alayksikkö Joensuussa lajittelevat ja pakkaavat avustusoperaatioihin lahjoitettuja vaatteita, jalkineita ja muita tuotteita. Keskuksen osana toimii Punaisen Ristin verkkokauppa.

ERU-koordinaattori toimii logistiikkapäällikön tukena ohjaamassa SPR:n nopean avun yksiköiden kehitystä ja tuotantoa kansainvälisen Punaisen Ristin linjausten mukaisesti. Koordinaattorin ja koko ERU-ryhmän tehtävänä on lisätä rakennettavien yksiköiden modulaarisuutta ja nopeaa muokattavuutta sekä kehittää lääkinnällisten yksiköiden EMT-luokitusta. Koordinaattori ja muut ERU-ryhmän asiantuntijat osallistuvat nopean toiminnan operaatioihin ja käyttävät kokemustaan oman alansa yksiköiden suunnittelussa ja kansainvälisissä kehityshankkeissa.

Koordinaattorin työhön kuuluu tarvittaessa SPR:n edustaminen sekä toiminta kouluttajana ja luennoitsijana SPR:n avustustyöntekijöiden ja yhteistyökumppanien koulutustilaisuuksissa. Tehtävät edellyttävät säännöllistä osallistumista Helsingissä sijaitsevan SPR:n Keskustoimiston tilaisuuksiin ja valmiutta matkustaa operaatioiden kohdemaissa.

Koordinaattorilta edellytämme soveltuvaa, mielellään korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden työkokemusta humanitaarisesta avustustoiminnasta.  Tehtävät edellyttävät kokemusta eri organisaatioiden toimien koordinaatiosta sekä Punaisen Ristin liikkeen hyvää tuntemusta ja erinomaista englannin kielitaitoa. Monipuolinen kielitaito luetaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan hyvää hankehallinnon osaamista ja kokemusta julkisella rahoituksella toteutettavasta toiminnasta, erityisesti kokemus EU-rahoituksesta on hyödyksi. Odotamme työntekijöiltämme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kykyä toimia joustavasti ja paineen alaisena kansainvälisessä ja ajoittain katastrofaalisen kiireisessä toimintaympäristössä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 6.

Lisätietoja antaa kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi 16.07. klo 09.00–11.30 numerossa 040 828 0880.

Täytä sähköinen hakemus palkkatoivomuksineen 22.07.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

https://rekry.redcross.fi/MepRekry/Application/Index/255/

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.