Työpaikat

Erityisasiantuntija ja asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt Keskustoimistoomme Helsinkiin Lastensuojelu ja Nettivihje-toimintaan erityisasiantuntijaa ja asiantuntijaa.

Toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä ja torjua lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa. Lastensuojelu ja Nettivihje toiminta on osa Euroopan komission tukemaa Finnish Safer Internet Centre -hanketta (FISIC) ja osa International Association of Internet Hotlines (INHOPE) ja ECPAT järjestöjä.

Erityisasiantuntija ja asiantuntija osallistuvat järjestön ohjelmastrategian toteuttamiseen, kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön, ammattilaisten kouluttamiseen sekä viestinnällisiin tehtäviin. Vaikuttamistyö on keskeinen osa molempia tehtäviä. Erityisasiantuntija toimii lisäksi tiimin esimiehenä johtaen kolmen ammattilaisen työtä.

Työ sisältää lasten seksuaalista riistoa ja seksuaaliväkivaltaa todistavan kuvamateriaalin analysointia. Tavoitteena on nopeuttaa tiedon kulkua viranomaisille ja edistää seksuaalirikoksen kohteeksi joutuneiden lapsiuhrien tunnistamista.

Toivomme, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta lastensuojelusta ja teemaan liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Erityisasiantuntijan tehtävän osalta aikaisempi kokemus esimiestyöstä on tarpeen.

Arvostamme paineensietokykyä, joustavuutta, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja positiivista elämänasennetta. Käytät työkielenäsi sujuvasti englantia ja suomea. Esiinnyt mielelläsi mediassa.

Työaikasi joustavat, sillä työ sisältää matkustamista ja satunnaisesti viikonlopputöitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen asiantuntijaroolin arvostetussa ja kansainvälisessä lastensuojelujärjestössä. Teemme yhdessä tinkimättömästi ja suurella sydämellä työtä lapsen oikeuksien edistämiseksi.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävät ovat vakinaisia ja alkavat 13.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Haethan tehtävää 11.12.2019 mennessä.

Ilmoitathan hakemuksestasi, kumpaan avoimeen tehtävään haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi kehitysjohtaja Paula Marjomaa paula.marjomaa@pelastakaalapset.fi Puh. 040 539 8945. Tavoitat Paulan parhaiten puhelimitse ti 3.12. klo 9-10 ja ma 9.12. klo 14-15. Toteutamme haastattelut viikolla 51.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.