Ensiapupäivystystoiminnan suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ensiapupäivystystoiminnan suunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piiriin ensiapupäivystystoiminnan suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirissä on 47 paikallisosastoa, joissa toimii vapaaehtoisista koostuvia ensiapuryhmiä. Ryhmät järjestävät ensiapupäivystyksiä erilaisissa yleisötilaisuuksissa Uudellamaalla ja ne ovat myös tärkeä osa järjestön valmiutta toimia avustustehtävissä.  

Työtehtävät

Ensiapupäivystystoiminnan suunnittelijana päätehtäväsi on piirin järjestämien ensiapupäivystysten organisointi. Laadit tarjoukset, hoidat yhteyksiä asiakkaisiin ja teet tiivistä yhteistyötä päivystykset toteuttavien osastojen ja vapaaehtoisten kanssa. Hoidat raportointia niin asiakkaalle kuin järjestön sisällä ja laskutat asiakkaita tarjousten mukaisesti. Vastaat myös monista päivystyksiin liittyvistä yhteistyösopimuksista, ja olet mukana varmistamassa ensiapupäivystäjien osaamisen ajanmukaisuuden muun muassa kouluttamalla vapaaehtoisia päivystäjiä. Ensiapupäivystystoiminnan lisäksi olet mukana piirin kummitoiminnassa, jossa tuet nimettyjen paikallisosastojen toimintaa myös muilla toiminta-alueilla. Ensiapu on tärkeä osa Punaisen Ristin valmiutta. Tässä tehtävässä työhösi kuuluu myös muita sovittavia valmiuden tehtäviä, esimerkiksi operaatiotilanteissa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä vaihtelevasti, keskimäärin viikoittain jonkun illan tai viikonloppupäivän.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi tehtävässä sinulta löytyy käytännön kokemusta ja hyvää osaamista ensiaputoiminnasta, joko ammattisi tai esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan kautta. Sinulla on myös tehtävään sopiva koulutustausta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja saat pidettyä useamman pallon ilmassa samanaikaisesti. Tehtävä vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia sekä rauhallista työotetta myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Nautit ihmisten kanssa toimimisesta ja siitä, että sinulla on monia tehtäviä työn alla samanaikaisesti.

Koska tehtävässä liikutaan ympäri Uuttamaata, tulee sinulla olla ajokortti. Oma auto ei ole välttämätön. Pääasiallinen työkielemme on suomi, mutta Suomen Punainen Risti on kaksikielinen järjestö, joten ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työssäsi sitoudut toimimaan Punaisen Ristin arvojen ja periaatteiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensiaputoiminnan lisäksi osaksi piirin valmius- ja kummitoimintaa. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään moninaista osaamistasi ja tarjoamme mahdollisuuden edelleen kehittyä ja oppia tehtävässä. Meillä on mukava ja kannustava noin 20 hengen työyhteisö sekä modernit toimitilat. Toimisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, työhön sisältyy viikoittain matkustamista myös muualla Uudenmaan alueella.

Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. Meillä on myös mahdollisuus tehdä töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa ensiapupäivystystoiminnan suunnittelija Arto Ahonen puhelimitse 
040 749 4659 14.3. 13:00–14:00 tai sähköpostitse arto.ahonen@redcross.fi ja järjestöpäällikkö Ari Hakala puhelimitse 040 594 8141 15.3. 14:00–15:00 tai 16.3. 15:00–16:00 tai sähköpostitse ari.hakala@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 26.3.2023.

Punainen Risti, Helsingin ja Uudenmaan piiri

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä, joka auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla..

Toimintamme Suomessa on jaettu 12 piiriin, joista suurimman, Helsingin ja Uudenmaan piirin alueella toimii 47 paikallisosastoa. Toiminnan ytimessä ovat osastojen noin 20.000 vapaaehtoista ja jäsentä. Tutustu tarkemmin SPR:n toimintaan www.punainenristi.fi

Linkki ilmoitukseen