Ehkäisevän työn koordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ehkäisevän työn koordinaattori

Ilmoittaja

Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta

Jyväskylä

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset ry on vahva lapsen oikeuksien edistäjä ja vaikuttaja. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Viiden aluetoimiston alueilla tarjoamme lapsiperheille varhaista tukea: tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa sekä varhaisen tuen lomakoti- ja tukiperhetoimintaa. Lisäksi palvelutoimintana toteutamme monipuolisia lastensuojelupalveluita.

Haemme nyt Keski-Suomen aluetoimistoon Jyväskylään ehkäisevän työn koordinattoria.

Työtehtävät ovat Varhaisen tuen lomakotitoiminnan ja tukiperhetoiminnan tehtäviä. Painotus on lomakotitoiminnassa. Sinulla on sosionomin (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2016).

Tehtäviisi kuuluvat lomakotitoiminnassa vapaaehtoisten rekrytointi, valmentaminen ja tuki lasten lomien aikana sekä mahdollisuuksien mukaan lasten tapaaminen. Tukiperhetoiminnassa fokus on tukiperhettä odottavien lasten ja vanhempien kohtaamisessa, lapsen tuen tarpeiden arvioinnissa ja uusien tukisuhteiden solmimisessa. Keskeistä työtehtävässä on taito ymmärtää lasten ja perheiden tarpeita sekä vapaaehtoistyön ohjaamista. Tehtävät sisältävät matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa. Arvostamme kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja lapsiperheiden palveluiden tuntemusta.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn, tiimin ja työyhteisön tuen sekä työnohjauksen ja järjestön monipuolisen asiantuntijatuen. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta hyödynnämme joustavasti etätyömahdollisuuksia.

Ehkäisevän työn koordinaattorin tehtävä on määräaikainen (5 kk). Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.3.23. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti (palkkaluokka G26).

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 31.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Leena Ruskomaa, p. 040 821 8370.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikosrekisteriotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Lisäksi edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Hae paikkaa