Työpaikat

Ehdokkaita siviilikriisinhallintatehtäviin

Maat ja alueet
Irak
Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUAM Iraq -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Head of Operations (IAO 01) – vaativuusluokka 8

Human Rights and Gender Adviser to the MoI (IAO 12) – vaativuusluokka 5

Senior Strategic Adviser on Border Management, Border Forces Command (MoI) (IAO 28) – vaativuusluokka 6

Head of Strategic SSR Coordination and Cooperation Component LO2 (IAO 50) – vaativuusluokka 7

Press and Public Information Officer (IAT 16) – vaativuusluokka 5a

Reporting Officer (IAO 60) – vaativuusluokka 5a

Project Management Officer (IAT 17) – vaativuusluokka 5a

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäasiainministeriön asetukseen (36/2011). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Tehtäväkohtaisen palkkaluokan lisäksi maksetaan kulloinkin voimassa olevaa tasokorotusta, joka on tällä hetkellä korkean riskin (high risk) alueella toimiviin EU-operaatioihin sijoitettujen tehtävien osalta 1. EUAM Iraq toimii korkean riskin alueella. Enimmäispalvelusaika korkean riskin alueilla toimivissa operaatioissa on kaksi vuotta.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä (ohje) ja lisäksi on täytettävä oheinen hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 8.10.2018 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.